maj 8, 2023
”Jeg er rent ud sagt lykkelig over samarbejdet med Scandic. De gør sig umage og har overblik over hele værdikæden.”
Sådan siger Anders Eibye Hansen, medejer og kommunikationsansvarlig hos Hansens Is i en pressemeddelelse fra april 2023.
”Scandic er en stor spiller, og hotelgæsterne spiser mange is, når de holder ferie. Jeg håber, de vil spise endnu flere is i fremtiden – nu hvor den både er økologisk og danskproduceret,” tilføjer han.
Et godt match
Scandic er landets største hotelkæde og har en målsætning om, at 80 procent af kædens fødevareforbrug skal være danskproduceret i 2026. I dag ligger det tal på 70 procent.
De 30 danske hoteller sælger årligt omkring 12 ton is, og snart vil det udelukkende være Hansens Is, man kan købe hos Scandic i Danmark.
”Jeg er rent ud sagt lykkelig over samarbejdet med Scandic. De gør sig umage og har overblik over hele værdikæden.”
Sådan siger Anders Eibye Hansen, medejer og kommunikationsansvarlig hos Hansens Is i en pressemeddelelse fra april 2023.
”Scandic er en stor spiller, og hotelgæsterne spiser mange is, når de holder ferie. Jeg håber, de vil spise endnu flere is i fremtiden – nu hvor den både er økologisk og danskproduceret,” tilføjer han.
Related Articles
Flere tomme borde på trods af bookinger – livstilsekspert råber op og foreslår depositum
Problemet er vokset efter corona, og nu skal det stemples som rigtig dårlig stil ikke at møde op til et booket bord, mener en specialist i adfærd. Og så kan man jo overveje et depositum, men det skal kommunikeres forsigtigt, lyder det. Af redaktionen Mange i branchen...
”Jeg har aldrig oplevet så mange gode forretninger være til salg som nu”
Hvordan ser det ud på ejendomsmarkedet for restauranter, caféer og barer? Det ser godt ud, hvis man er køber, lyder det fra en specialiseret mægler. Og corona er en vigtig årsag. Af Ebbe Fischer Camilla R. Kornerup-Bang er erhvervsmægler og ejer af Kornerup-Bang...
HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed
Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...