maj 8, 2023

Skybaren på Scandic CPH Strandpark er åben for alle. Foto: Scandic Hotels
”Jeg er rent ud sagt lykkelig over samarbejdet med Scandic. De gør sig umage og har overblik over hele værdikæden.”
Sådan siger Anders Eibye Hansen, medejer og kommunikationsansvarlig hos Hansens Is i en pressemeddelelse.
”Scandic er en stor spiller, og hotelgæsterne spiser mange is, når de holder ferie. Jeg håber, de vil spise endnu flere is i fremtiden – nu hvor den både er økologisk og danskproduceret,” tilføjer han.
Et godt match
Scandic er landets største hotelkæde og har en målsætning om, at 80 procent af kædens fødevareforbrug skal være danskproduceret i 2026. I dag ligger det tal på 70 procent.
De 30 danske hoteller sælger årligt omkring 12 ton is, og snart vil det udelukkende være Hansens Is, man kan købe hos Scandic i Danmark.
Related Articles
Sådan driver hypede BaneGaarden forretning
Lige ved Lokomotivværkstedet, tæt på Fisketorvet i København, ligger et særligt koncept med 10 streetfoodboder og foodtrucks. Og meget andet i et stort kulturelt miks. Af Ebbe Fischer Hvad er kriterierne for jeres foodtrucks? ”Det vigtigste er, at de, der kommer,...
Her er Jensens Bøfhus’ nye strategi
Jensens Bøfhus har et klart mål: At genopfinde sig selv som Danmarks foretrukne familierestaurant. Og det skal være med fokus på hygge og samspil med gæsterne. Af Ebbe Fischer Jensens Bøfhus er midt i en omstilling med fokus på at imødekomme danskernes...
Mere udeservering på vej i København
Københavns Kommune vil udpege fem gader i det centrale København, hvor der skal være mere udeservering. Af redaktionen For at gøre plads til udeserveringen vil man nedlægge 600 parkeringspladser i centrale områder af byen. Det skriver Horesta. Forsøget er sat i værk...