juli 4, 2023
Hotel- og restauranterhvervet er (stadig) det erhverv med flest forgæves rekrutteringsopslag.
Det fremgår af en ny undersøgelse fra STAR (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering), ifølge en pressemeddelelse fra Horesta.
Undersøgelsen dækker perioden september 2022 til februar 2023, og den viser, at landets hoteller og restauranter mislykkedes i 39 procent af alle rekrutteringsforsøg. Til sammenligning er den forgæves rekrutteringsrate på tværs af alle brancher på 22 procent.
“Andelen af forgæves rekrutteringer i hotel- og restauranterhvervet er faldet siden den seneste kvartalsrapport fra STAR, men det behøver ikke være udtryk for, at manglen på arbejdskraft er aftagende,” siger kommerciel direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind.
Kilde: Horesta
Related Articles
Forlystelsesparker melder om stor fremgang
Fårup Sommerland og Djurs Sommerland rapporterer om meget høje besøgstal - trods en regnfuld sommer. Af redaktionen Sommeren 2024 har ikke været den bedste, men alligevel melder Fårup Sommerland om sit fjerdehøjeste antal gæster nogensinde med 650.304 besøgende, mens...
Kokkenes Køkken vokser fra 17 til 41 kantiner
Asmus Thorsøe Hamann er divisionschef i Kokkenes Køkken - en mellemstor udbyder af kantineservice med fokus på økologi og lokale råvarer. I et interview med Deli News fortæller han om en markant udvikling, om konceptet og om strategien for fremtiden. Af Ebbe...
Portionsanretninger skal få folk til at spise mindre kød i kantinen
Det kan være svært at få arbejdspladsen til at forbruge mindre kød, men løsningen ligger lige for, lyder det fra kendt kantineaktør. Af Ebbe Fischer ”En måde at gøre det på er at portionsanrette kød, og så kan man godt få mere, hvis man går op én gang til. Kød...