Over 30.000 ventes til Danmarks største madfestival i Aarhus

juli 17, 2023

Lasse Bagge arbejder med kvalitetssikring på Øllingegaard. Foto: Ebbe Fischer

Foto: Sophie Due Rasmussen

Af redaktionen

Tangkrogen i Aarhus er fra d. 1. til 3. september 2023 vært for 250 fødevarevirksomheder, producenter, madhåndværkere, foreninger og organisationer mv. – og over 30.000 almindelige besøgende.

Food Festival er dermed Danmarks største madfestival, og kræfterne bag ønsker at skabe et farverigt univers af smagsoplevelser, ifølge arrangørerne.

Tangkrogens 50.000 m2 sørger for pladsen, så både børn, voksne, unge og gamle, madnørder og almindeligt lækkersultne kan få en spændende dag på Food Festival.

 

Alliancen bag

Food Organisation of Denmark (FOOD) er organisationen bag Food Festival. FOOD er et nonprofit foretagende, der arbejder for, at dansk gastronomi bliver en vej til vækst, udvikling og oplevelser.

Food Festival ønsker således at samle de mest betydningsfulde kokke, producenter og madfolk i Aarhus-regionen og dernæst skabe national opmærksomhed om det høje niveau og det store potentiale i Danmarks gode råvarer og produktionsmetoder. Visionen er at være Danmarks største årlige madbegivenhed – både for den almene brede befolkning og fødevareerhvervet.

 

Kilde: Food Festival

Related Articles

”Hele teltet rystede, og vandet sejlede ned ad væggene”

”Hele teltet rystede, og vandet sejlede ned ad væggene”

FESTIVAL: Tønder aflyser afslutningskoncert – se voldsomt uvejr ramme.   Af redaktionen ”Det var virkelig en voldsom oplevelse at se, at så stort et telt kunne gynge så voldsomt. Der var rigtig mange inde i det telt, som blev meget bekymrede.” Sådan siger Henrik...

Festival klar til skybrud og mudderkaos

Festival klar til skybrud og mudderkaos

Sidste år blev Kalundborg Rock'er ramt af voldsomt vejr og skybrud. I år har de forberedt sig til fingerspidserne.   Af redaktionen Kalundborg Rock'er har eksisteret siden år 2000 ved Gisseløre og har over 20.000 deltagere over tre dage midt i august. De er med...

Sådan tager du imod betaling offline

Sådan tager du imod betaling offline

Nettet er nede! Og kunden trommer utålmodigt med sit Dankort på disken, mens tre andre står rastløse i køen. Indtil de bare smutter ud af døren igen. Læs her, hvordan man sikrer sig, at betalingen kører uanset nettets status.   Af redaktionen Dankort spiller en vigtig...