august 24, 2023
Pincho Nation åbner stort sted på Skt. Knuds Torv som led i en voldsom franchise-baseret ekspansion. Maden er baseret på tapas, men konceptet er meget mere end det.
Af redaktionen
Konceptet har længe haft stor succes i USA: Du skal ikke bare spise, du skal opleve, og det skal være stemningsmættet. Hele vejen rundt.
Det har den svenske kæde Pincho Nation taget til sig, og nu har man over 70 restauranter i Norden – heraf fem i Danmark.
Konceptet er kulørte cocktails og tapasretter fra et menukort, der rummer elementer fra hele verden og omgivelser med fokus på stemning og farver.
Et af de største gå-ud steder i Aarhus
Pincho Nation skriver i en pressemeddelelse, at man har gjort ekstra ud af indretningen ved den nye restaurant i Aarhus, og at atmosfæren er feststemt og uformel.
Og man slår på, at drinksene er instavenlige – dvs. de kan hurtigt uploades og give likes på Instagram. Hvis nogen skulle være i tvivl.
Pincho Nation på Skt. Knuds Torv har hele 750 kvadratmeter klar til gæsterne. Her kan man rumme over 200 mennesker, og man har desuden et lounge-område samt private dining-lokaler som en del af konceptet, skriver bl.a. Aarhus Stifstidende.
Selskabet bag Pincho Nation blev grundlagt i 2012 i Sverige og er vokset hurtigt via franchising.
Related Articles
Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre
Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det. Af redaktionen...
Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører
Food Organisation of Denmark (FOOD) har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter. Stjernekok bakker op. Af redaktionen Det innovative program skal støtte unge madentreprenører i Danmark og hjælpe dem med...
Kantine i strategisk satsning på rent mel
Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent økologisk dansk mel og korn er et...