august 24, 2023
Pincho Nation åbner stort sted på Skt. Knuds Torv som led i en voldsom franchise-baseret ekspansion. Maden er baseret på tapas, men konceptet er meget mere end det.
Af redaktionen
Konceptet har længe haft stor succes i USA: Du skal ikke bare spise, du skal opleve, og det skal være stemningsmættet. Hele vejen rundt.
Det har den svenske kæde Pincho Nation taget til sig, og nu har man over 70 restauranter i Norden – heraf fem i Danmark.
Konceptet er kulørte cocktails og tapasretter fra et menukort, der rummer elementer fra hele verden og omgivelser med fokus på stemning og farver.
Et af de største gå-ud steder i Aarhus
Pincho Nation skriver i en pressemeddelelse, at man har gjort ekstra ud af indretningen ved den nye restaurant i Aarhus, og at atmosfæren er feststemt og uformel.
Og man slår på, at drinksene er instavenlige – dvs. de kan hurtigt uploades og give likes på Instagram. Hvis nogen skulle være i tvivl.
Pincho Nation på Skt. Knuds Torv har hele 750 kvadratmeter klar til gæsterne. Her kan man rumme over 200 mennesker, og man har desuden et lounge-område samt private dining-lokaler som en del af konceptet, skriver bl.a. Aarhus Stifstidende.
Selskabet bag Pincho Nation blev grundlagt i 2012 i Sverige og er vokset hurtigt via franchising.
Related Articles
”En tjener på Vesterbro skal ikke være den samme som en på Frederiksberg”
Madklubben caster deres folk meget specifikt til det enkelte sted, og medarbejdertilfredshed er afgørende for, at personalet kan møde gæsterne på den helt rigtige måde. Også til gavn for bundlinjen. Det påpeger en af organisationens topfolk. Af Ebbe Fischer...
Madklubben-boss: Det er her, vi skiller os ud
Forretningen vokser hastigt, og man laver store millionoverskud, men Madklubben har ingen planer om udlandet. Fokus er Danmark, hvor man kender spillet. Madklubben er nemlig ikke en normal kæde, men en samling af restauranter under fælles paraply, og hver filial er...
Madklubben lander overskud på 35 mio. kr. – hvorfor fungerer konceptet så godt?
Madklubben har pt. hele 42 restauranter fordelt over København, Frederiksberg, Odense, Esbjerg og Aarhus. Og flere er på vej. Deli News dykker ned i, hvorfor konceptet er så stor en succes. Af redaktionen Mens mange andre i branchen har det svært, flyver...