HORESTA opforder til at studere vejledning om arbejdsmiljø specifikt til restaurationsbranchen

september 11, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Restaurant Tabu

Glade medarbejdere bliver længere, og BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har udarbejdet en vejledning specifikt til hotel- og restaurantbranchen, som HORESTA opfordrer til at følge.

Af redaktionen

 

Vejledningen er egentlig fra juli 2022, men i lyset af TV2’s dokumentar ’Den bitre smag af Michelin’ – og stationens store  journalistiske fokus på emnet – har HORESTA valgt at sætte fokus på anbefalingerne på ny.

“Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende for både rekruttering og fastholdelse,” siger juridisk konsulent i HORESTA, Vivi Lambert og tilføjer:

”I denne vejledning er der masser af inspiration til branchens virksomheder, og den kan samtidig bruges som en tjekliste til at gå driften og arbejdspladsen efter i sømmene.”

 

Download vejledningen via dette link (scroll ned)

 

Læs her, hvordan Espresso House har haft succes på området.

Related Articles

Scandic-direktør: Sådan åbner vi os ud mod byerne

Scandic-direktør: Sådan åbner vi os ud mod byerne

Et hotel er ikke længere bare et hotel - mange ønsker i langt højere grad at være en del af byen. Det kan nemlig ses på bundlinjen. Deli News har talt med en ansvarlig om kædens tilgang. Af Ebbe Fischer F&B direktør i Scandic, Karsten Felvang Nielsen, fortæller...

Scandic outsourcer restauranter og caféer

Scandic outsourcer restauranter og caféer

Espresso House og Capa er blandt de nye partnere, og fremover vil vi se flere hoteller outsource sine caféer og restauranter, lyder det fra en ekspert. Af Ebbe Fischer Scandic driver stadig de fleste restauranter og caféer selv, men en række er nu outsourcet til nøje...