TENDENS: Københavnerne er vilde med pasta

oktober 5, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Klaus Nielsen

For nylig blev Restobar kåret som Byens Bedste af Berlingskes læsere, og nu har folkene bag åbnet en ny restaurant med navnet Locale 21. Også her serveres italiensk pasta kombineret med andre retter – for københavnerne er vilde med frisklavet pasta og det italienske køkken. Det skriver Berlingske.

Bag Locale 21 står kokkene Mikkel Egelund og Morten Kaltoft, der hver især står bag henholdsvis Pastis og Osteria 16-restauranterne.

 

Ønsker at lave en klassiker

Ejerne melder om stor interesse fra anmelderne, selvom man dårlig nok er åbnet. Og de tilskriver det, at italiensk er populært.

Stilen er italiensk bistromiljø, men uden stramme dogmer, melder ejerne.

”Vi kan godt li’ at lave klassikere. Alle de restauranter, jeg har lavet, ligger stadig i byen den dag i dag. Det handler om at bygge noget op, der er rare spisesteder. Nogle brugsrestauranter, som man kan bruge til hverdag og weekend,” siger Mikkel Egelund til Berlingske.

Related Articles

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Stempelkortet har fået nyt liv i cafémiljøet i Jyllands hovedstad. Nøglen er, at det ligger i din Wallet og er tilpasset den enkelte café med mulighed for medlemsfunktioner.   Af redaktionen En række caféer i Aarhus har taget startupen Regulars' koncept i brug...

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

Restaurant Nordic i Ringkøbing har succes med små anretninger, som ingen gæster kender på forhånd, fortæller ejer Frederik Havn. Han er ligeglad med fine branchepriser, for hos ham handler det om hygge og god mad - og så må gæsten aldrig synes, det er for fint.  ...

TENDENS: Skovriderkroen bliver billig-restaurant

TENDENS: Skovriderkroen bliver billig-restaurant

Den ikoniske Skovridekro på Strandvejen i Charlottenlund tager nu kampen op med den billigbølge, som Bouillon startede.   Af redaktionen MASH måtte tidligere i år – efter 14 år på Skovriderkroen - lukke ned, og siden har det været et åbent spørgsmål, hvad der...