oktober 10, 2023
Af redaktionen
Caféen i Viborg Stadionhal skal fremover servere plantebaseret mad og samtidig være et testcenter.
Et samarbejde mellem Orkla, Viborg HK, Viborg Kommune og Naturli Foods er nemlig landet, skriver Orkla i en pressemeddelelse.
”Denne café bliver den første af sin art, der transformerer den traditionelle stadioncafé til fremtidens måltidshus, hvor alt på menukortet er bæredygtigt – og i øvrigt smager fantastisk,” siger Orkla Danmarks adm. direktør, Carsten Hänel ifølge pressemeddelelsen.
Det vil således udelukkende være plantebaserede udgaver tilgængelige – altså plantebaserede køderstatninger – af de klassiske stadionretter, når man fremover er til f.eks. håndboldkamp i Viborg Stadionhal.
Plantebaseret madlaboratorium
Det er et Orkla og Naturli Foods, der i samarbejde også vil bruge caféen som et plantebaseret ‘madlaboratorium’, hvor man vil udvikle og teste nye plantebaserede fødevarer, ifølge pressemeddelelsen
Orkla vil således ‘hjælpe danskerne’ med at tage skridtet til at spise mindre kød og mere plantebaseret.
”Samtidig med at de spiser det, de kender,” siger Carsten Hänel.
Related Articles
”Dagrofa Foodservice hjælper os med en direkte kontakt til industrien”
LEVERANDØRER: De næste tre år leverer fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice råvarer til restauranterne Jagger, Otto og Ritta, som Buzz CPH står bag. Direktør i Buzz ser store strategiske muligheder i aftalen. Af redaktionen Fødevaregrossisten Dagrofa...
”I vores del af Jylland stoler vi på hinanden, og det tætte samarbejde sikrer, at vi altid får de bedste råvarer”
Arnbjerg Pavillonen i hjertet af Arnbjergparken i Varde har fire forretningsben og et stærkt fokus på at få mest muligt ud af leverandørerne. Af Ebbe Fischer Værelserne, restauranten, events og selskaberne. De elementer udgør de fire forretningsben for Arnbjerg...
”Vi laver mad på lokale råvarer i tæt samspil med leverandøren”
Nymindegab Kro har en klar filosofi: Brug så vidt muligt lokale råvarer - i samarbejde med de lokale leverandører. Også selvom det er lidt dyrere, for det kommer hjem på den lange bane. Det handler om planlægning. Af Ebbe Fischer ”Konceptet er enkel mad lavet...