VIDEO: Europamesteren i streetfood kommer fra Nørrebro – her fortæller han om nøglen til sin succes

oktober 11, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Sean Pakbaz bag en af sine foodtrucks. Foto: Ebbe Fischer

European Streetfood Awards foregik i år i Saarbrücken i Tyskland, og her vandt Sean Pakbaz fra Nørrebro prisen for Europas bedste street food-vegetarret – en af fire madpriser.

Deli News besøgte ham lige inden, han tog af sted, og han fortæller i videoen, hvorfor han selv tror han vandt. Egentlig taler han om DM, men begrundelsen er præcis den samme for, hvorfor han vandt den internationale titel, fastslår Sean Pakbaz over for Deli News efter at være kommet hjem igen.

Så hvis du kan holde koncentrationen i to et halvt minut, vil den danske europamester fortælle om sit køkken. Han kommer til sidst ind på, hvor han tror det boomende streetfoodmarked er på vej hen.  

Related Articles

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

Restaurant Nordic i Ringkøbing har succes med små anretninger, som ingen gæster kender på forhånd, fortæller ejer Frederik Havn. Han er ligeglad med fine branchepriser, for hos ham handler det om hygge og god mad - og så må gæsten aldrig synes, det er for fint.  ...

Specialist: Detailhandlen har alt for få lokale fødevarer

Specialist: Detailhandlen har alt for få lokale fødevarer

Lokale fødevarer handler om værdier. Det er en bølge, vi har set siden Nomas begyndelse, og den accelererer – men dagligvarekæderne følger ikke med. Sådan lyder det fra fremtidsforsker Kirsten Østergaard Poulsen, som baserer sit indspark på kvalitative interviews. Hun...