Dansk juicebar vil oprette 500 butikker i Mellemøsten

november 13, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Marcelo Verfe

Af redaktionen

Kasper Basse åbnede den første Joe & The Juice i København i 2002.

Siden er juice og kaffebar-konceptet bare eksploderet, og nu er den amerikanske kapitalfond General Atlantic storaktionær i Joe & The Juice.

Den svenske kapitalfond Valedo har således solgt sine aktier til den nye hovedaktionær, General Atlantic, mens Kasper Basse i dag ejer mellem fem og ti procent og er bestyrelseformand. Det skriver Berlingske.

Vil vokse vildt i Mellemøsten

Joe & The Juice ejer i dag 360 butikker verden over, og med handlen vil kæden ekspandere yderligere i USA, hvor man i dag har 70 butikker. 

Desuden forventer Joe & The Juice, ifølge Berlingske, at udvide i Europa, Mellemøsten og Latinamerika. I Mellemøsten har kæden således planer om at udvide med op til 500 butikker i bl.a. Saudi-Arabien, Qatar og De Forenede Arabiske Emirater. 

 

Related Articles

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Fra succesfuldt pilotforsøg i august til fast tilbud på Hotel- og Restaurantskolen i København - uddannelsen ’Grøn Madhåndværker’ hitter. Af redaktionen Hotel- og Restaurantskolen bød velkommen til 25 elever på den nye uddannelse til ’Grøn Madhåndværker’, og det gik...

Danskere vil sætte 96 burgerbarer op i Spanien

Danskere vil sætte 96 burgerbarer op i Spanien

En dansk kæde med tre burgerbarer på den iberiske halvø vil nu opgradere voldsomt på en række lokationer, der er fundet med hjælp fra ChatGPT.   Af redaktionen Henrik Wissler Duus er manager og partner hos WISSLER Bar & Burgers. Han fortæller på linkedIn om...

KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken. Af redaktionen ”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores...