november 23, 2023
Af redaktionen
Flere Fugle er et bageri i København Nordvest. Men det er ikke et helt almindeligt bageri. Det er også en pizzabar og et eventsted.
Sådan er konceptet bag den forretning, der rykker ind i Kunstforeningen midt i København d. 30. november – på Gl. Strand.
Flere Fugle rykker med andre ord ind som ny forpagter af kælderen og samarbejder tæt med Kunstforeningen. Det skriver Berlingske.
Tænker ud af boksen
Ifølge Flere Fugle er der tale om en ’bagværkscafé’, der holder åbent hver dag fra klokken halv otte. Navnet på lokaliteten bliver Lille Fugl, og bageriet serverer morgenmad, frokost og mindre retter samt vin.
Lille Fugl ønsker at være et lokalt samlingssted – og ikke kun en café for de besøgende kunstinteresserede. Det er således muligt at komme i cafeen uden at købe entré til kunsthallen.
Mattias Smidt er indehaver af Flere Fugle, og han glæder sig til at ”forene kunst, kultur og gastronomi på en unik måde,” skriver Berlingske.
Samarbejder tæt med Kunstforeningen
Nanna Hjortenberg er direktør for Kunstforeningen, og hun ser nye muligheder i samarbejdet.
”Jeg glæder mig til, at Lille Fugl flytter ind og til alle de aktiviteter, vi skal skabe sammen. De er specialister i at kombinere god kvalitet med sociale fællesskaber. Med den udvikling, vi er i gang med, er Flere Fugle de helt rigtige legekammerater. Jeg håber, at Lille Fugl – sammen med vores nye kunstfaglige profil – kan bidrage til at gøre kunsthallen til et nyt samlingssted i Indre By,” siger hun ifølge Berlingske.
Related Articles
Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre
Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det. Af redaktionen...
Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører
Food Organisation of Denmark (FOOD) har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter. Stjernekok bakker op. Af redaktionen Det innovative program skal støtte unge madentreprenører i Danmark og hjælpe dem med...
Kantine i strategisk satsning på rent mel
Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent økologisk dansk mel og korn er et...