januar 30, 2024
Billede af Warpigs – Mikkeller –
Warpigs er hård rock og vilde konkurrencer for et særligt dedikeret publikum. Men det er også en afslappet turistmagnet – og et sted, hvor børnefamilier elsker at komme og spise velstegt kød og sandwich. Og så har den københavnske brewpub nogle yderst dedikerede medarbejdere, der hjælper stemningen godt på vej.
Mikkeller brygger nogle af verdens bedste øl.
Og øl passer rigtig godt til røget kød. Mikkellers brewpub – Warpigs – åbnede derfor i Kødbyen på Vesterbro i 2015, og den har været en succes lige siden.
”Øl er læskende i modsætning til vin, og det passer perfekt til hotwings eller en brisket sandwich. Vi har f.eks. mange IPA’er med masser af frugt, bitterhed og tropiske noter, der passer godt til den amerikanske madkultur med barbecue,” fortæller Head of Retail, Kenneth Søndergaard.
Knopskydning af Mikkeller
Mikkeller har med andre ord bestræbt sig på rent konceptmæssigt at skabe den særlige stemning, man finder i en amerikansk brewpub. Og man er gået planken ud.
”Som en del af Mikkeller går Warpigs ikke på kompromis med noget,” siger Kenneth Søndergaard og uddyber:
”Vi har f.eks. taget Europas største smokere hjem fra USA i store containere for at kunne lave det helt rigtige røgede kød. Konceptet – en brewpub – er nemlig en stor kultur i USA. De ligger ofte ude på landet, hvor nogle ildsjæle passer det. Så kan man få kødmenuer og craftøl i en meget uformel stemning, mens Led Zeppelin og andet hård rock spiller i højtalerne. Det er den stemning, vi forsøger at løfte, og vi har fået utrolig god feedback på projektet.”
Turister og børnefamilier elsker Warpigs
Warpigs vil gerne, at det er lædervest og lidt hårde typer, der (også) kommer.
”Vi kan jo se, at vi tiltrækker mange af dem, der kan lide vores heavykoncerter, wrestling, øksekast og alt det andet. Jo vildere jo bedre, og vi vil også gerne den fortælling. Men vi har samtidig masser af børnefamilier og turister. Når jeg snakker med folk, spørger jeg altid, hvorfor de kommer på Warpigs. Og mange turister siger, at de skal have den oplevelse med fra København,” fortæller Kenneth Søndergaard med henvisninbg til, at Warpigs har en høj rating på bl.a. Google.
Dedikeret personale
At Warpigs er et specielt sted, kan man også mærke på personalefronten.
”Warpigs er et populært sted at arbejde. Vi oplever, at medarbejderne er glade for den lidt særlige stemning. De kan li’, at det rå interiør, den hård rock og den gode oplevelse går hånd i hånd med tårnhøj kvalitet,” siger Kenneth Søndergaard.
Han tilføjer, at man som kok på Warpigs får nogle særlige kompetencer.
”Det er et meget specialiseret køkken. At være barbecuekok er jo ikke bare at stege en bøf – her arbejder vi med kødet i 10-14 timer. Det kan være lidt udfordrende, men kokkene synes, at det er spændende, og vi gør meget for selv at uddanne vores folk.”
Pt. er Warpigs på udkig efter en General Manager.
”Gerne en person, der kan tage Warpigs til the next level. Og måske kan personen også få en større rolle,” siger Kenneth Søndergaard.
Related Articles
Sponseret: Fra brunt værtshus til lokal kultur tilbud
Fire kvinder åbner Dagmars Bodega på Nørrebro som alternativt værested for lokalområdet – med fokus på fællesskab, kreativitet I hjertet af Nørrebro har fire unge kvinder åbnet et spændende nyt samlingssted: Dagmars Bodega. Dette er ikke en almindelig bar, men et...
Sponseret: Mange hævder at tilbyde regenerativ kaffe – få sætter mennesker i centrum
Regenerativ kaffe er blevet et populært udtryk i kaffeindustrien, men hvad betyder det egentlig? Hos Slow Forest ser vi regenerativ kaffe som mere end bare bæredygtighed. Det er en filosofi, der omfavner ansvarlighed og en dyb forståelse af, at sund jord og sunde...
Sponseret: DEJ PIZZA
DEJ’S MÅL ER AT SKABE ET STED, HVOR ITALIENSK KULINARISK KULTUR OG DANSK HYGGE MØDES. Dæmpede glødepærer, stearinlys, grønne planter, god musik og ikke mindst lækre pizzaer og cocktails gør DEJ til mere end bare en restaurant. DEJ er blevet til en af Københavns...