februar 22, 2024
Carlsberg ønsker en situation, hvor det er lige så normalt at bestille alkoholfri øl på en bar som øl med alkohol. Men der er et stykke vej endnu.
Af redaktionen
Hver fjerde solgt øl bliver solgt på en restaurant eller bar. Men det gælder kun for 13 procent af de solgte alkoholfri øl, mens 87 procent af de alkoholfri øl altså købes i detailhandlen. Det skriver Fødevarewatch.
Dagrofa ser i lighed med mange andre interessenter en mulighed i det voksende marked. Det fortæller kategorigruppechef for nydelse og drikkevarer i Dagrofa, Morten Skov Nielsen.
“Vi har gennem de seneste tre år implementeret løsninger i Meny, Spar og Min Købmand, som har et særskilt fokus på alkoholfri øl,” siger han ifølge Fødevarewatch.
Related Articles
Tvangs-tidsregistrering kommer til Danmark i 2024 – sådan bliver du klar
Alle danske arbejdspladser skal fra d. 1. juli næste år registrere arbejdstid pga. en EU-dom. Regeringen har fremsat et lovforslag, der forventes vedtaget. Af Ebbe Fischer Som følge af en EU-dom i den såkaldte Deutsche Bank-sag fra 2019 bliver medlemsstaterne...
Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve
Mange entreprenører har svært ved at få banken til at finansiere deres drøm om en restaurant, bar eller café. Imidlertid er der en alternativ metode - pantebreve. Deli-News har mødt en af långiverne, der forklarer, hvordan det typisk foregår. Af Ebbe Fischer...
Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre
Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: Bruge din viden inden for delikatesse- og slagterområdet og samtidig være mellemleder for 4 medarbejdere i afdelingen Prøve kræfter med ledelse...