februar 22, 2024
Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget restaurantscenen med storm efter åbningen sidste år. Nu udvider man med en ny filial i Aarhus.
Af redaktionen
Torben Klitbo – manden bag Bouillon – åbner endnu en af slagsen, denne gang i Aarhus, hvor Bouillon d. 5. april 2024 slår dørene op på Europaplads 2. Det skriver Berlingske.
Læs mere på Deli: Ny restaurant på Frederiksberg kan blive gamechanger
Yderst prisvenligt
Man kan eksempelvis få græskarsuppe som forret til kun 19 kr. på Bouillon, mens en hovedret – steak frites – koster 124 kr., og en crème brûlée til dessert kun 30 kr.
Læs mere på Deli: Ifølge en økonom er det den vej, det går
Torben Klitbo åbnede sin første restaurant i 2001 og introducerede med Cofoco på Vesterbro danskerne for faste menuer til lave priser. Siden har han solgt restaurantkonceptet og sammen med partnere været med til at åbne en lang række nye.
Lang venteliste er nødvendig
Kvalitet til discountpriser er en tendens, der har spredt sig i København.
Alt skal skæres væk, og det skal gøres simpelt,” udtaler Torben Klitbo til Berlingske, og han erkender, at det kræver mange gæster, hvis Bouillon skal løbe rundt.
Og ventelisten til at få et bord er da også lang.
Related Articles
Flere tomme borde på trods af bookinger – livstilsekspert råber op og foreslår depositum
Problemet er vokset efter corona, og nu skal det stemples som rigtig dårlig stil ikke at møde op til et booket bord, mener en specialist i adfærd. Og så kan man jo overveje et depositum, men det skal kommunikeres forsigtigt, lyder det. Af redaktionen Mange i branchen...
”Jeg har aldrig oplevet så mange gode forretninger være til salg som nu”
Hvordan ser det ud på ejendomsmarkedet for restauranter, caféer og barer? Det ser godt ud, hvis man er køber, lyder det fra en specialiseret mægler. Og corona er en vigtig årsag. Af Ebbe Fischer Camilla R. Kornerup-Bang er erhvervsmægler og ejer af Kornerup-Bang...
HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed
Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...