Sponseret: Valsemøllen lancerer serie af bagehjælpemidler i 1 kg forpakninger til professionelle køkkener

marts 1, 2024

Valsemøllen Foto af Skovdal Nordic

Valsemøllen Foto af Skovdal Nordic

Nu lancerer Valsemøllen tre nyheder, ”Minus 18”, ”Rugsur” og ”Økologisk Speltsurdej, i håndterbare forpakninger, der gør det lettere for de professionelle køkkener at nå et optimalt, ensartet resultat hver gang, mens de samtidig sparer tid og minimerer spild. Bagehjælpemidlerne lanceres ved Catering Messe Nord i Aalborg, 28. februar.

Hos Valsemøllen er der dagligt et stort fokus på optimering af processer samt udvikling af produkter og løsninger, der letter arbejdsdagen hos de professionelle køkkener uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. I en travl hverdag i en branche, der over en bred kam er udfordret af mangel på fagkompetent arbejdskraft, er behovet for driftssikre genveje til den sædvanlige, høje kvalitet stort.

 

Valsemøllen – Foto af Skovdal Nordic

Et stort behov for mindre forpakninger

Når Valsemøllen 28. februar lancerer ”Minus 18”, ”Rugsur” og ”Økologisk Speltsurdej” i 1 kg forpakninger, når man helt ud i alle hjørner af Foodservice. Tidligere har produkterne eksisteret i store 12.5 kg forpakninger, men nu rammer man en langt bredere kundegruppe, hvor især små og mellemstore kantiner og køkkener har efterspurgt mindre forpakninger.
”Det giver særdeles god mening med 1 kg pakkerne i professionelle køkkener, der bager selv, og nu kan alle være med. Man får et perfekt og ensartet resultat hver gang, og den stabilitet og rationalitet, der er i produkterne, sparer både tid i en travl hverdag, minimer spild og styrker køkkenøkonomien”,
siger Per Bangert, bager og Key Account Manager for Foodservice hos Valsemøllen.

Sparring fagfolk til fagfolk
Serien med bagehjælpemidler taler ind i et stadigt voksende fokus hos Valsemøllen med udvikling af produkter, der effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener, hvor tid og ressourcer er vigtige faktorer. Det er ligeledes en stor prioritet at bistå med uddannelse og sparring, så produkternes muligheder udnyttes til fulde.

”Vi ser det som en af vores vigtigste missioner at hjælpe fagfolk i de professionelle køkkener med at få succes og lykkedes med det gode bagværk”, siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, Marketingchef i Valsemøllen B2B. ”Vi understøtter lanceringen med en ny online bageskole omkring bagehjælpemidler, der giver viden og vejledning fra fagfolk til fagfolk. Vi udvider derfor vores online bageunivers med
endnu flere bagetips, tricks og opskrifter, så vi på den måde nemt kan hjælpe professionelle i en travl hverdag”.

Valsemøllen – Foto af Skovdal Nordic

Sparring fagfolk til fagfolk
Serien med bagehjælpemidler taler ind i et stadigt voksende fokus hos Valsemøllen med udvikling af produkter, der effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener, hvor tid og ressourcer er vigtige faktorer. Det er ligeledes en stor prioritet at bistå med uddannelse og sparring, så produkter-
nes muligheder udnyttes til fulde.

”Vi ser det som en af vores vigtigste missioner at hjælpe fagfolk i de professionelle køkkener med at få succes og lykkedes med det gode bagværk”, siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, Marketingchef i Valsemøllen B2B. ”Vi understøtter lanceringen med en ny online bageskole omkring bagehjælpemidler, der giver viden og vejledning fra fagfolk til fagfolk. Vi udvider derfor vores online bageunivers med
endnu flere bagetips, tricks og opskrifter, så vi på den måde nemt kan hjælpe professionelle i en travl hverdag”.

 

Valsemøllen – Foto af Skovdal Nordic

Serien med bagehjælpemidler:

Minus 18 – Bagehjælpemiddel til hvededeje. Robust bagehjælpemiddel fremstillet til at forlænge holdbarheden i bagværk, der kører over køl og frost. Alt efter type kan ubagt, frosset bagværk opbevares på frost i op til 3 uger, afhængig af brød og proces. Minus 18 giver volumen og sprød skorpe, optimerer hvededeje på frost og køl samt giver god friskholdning og længere holdbarhed til bagværket.

Anvendelse: Vejledende dosering 1-3% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-30 g pr. kg mel. Rugsur – Tørret rugsurdej til rugbrød

Rugsur er baseret på en rugsurdej, der er tørret og derefter formalet til mel. Syregraden er 165 -195°. Produktet gør det muligt at bage rugbrød med den rette syregrad, giver surdejssmag og sikrer et velsmagende, skærefast rugbrød med god friskholdning.

Anvendelse: Vejledende dosering 1-8% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-80 g pr. kg mel. Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, der ønskes.

Økologisk Speltsurdej – Tørret surdej til brødbagning
Produktet gør det muligt at bage velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej, baseret på en traditionel spelt modersur, der er tørret og derefter formalet til mel. Økologisk Speltsurdej giver surdejssmag til bagværket, bidrager med sprødere skorpe til brødet og god friskholdning.

Anvendelse: Vejledende dosering 2-5 % af opskriftens melmængde. Det svarer til 20-50 g pr. kg mel. Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, der ønskes.

Opskrifter
Manitoba Brød – Økologisk Speltsurdej & Minus 18 – Valsemøllen A/S (valsemollen.com)
Økologisk morgenbrød – Økologisk Speltsur – Valsemøllen A/S (valsemollen.com)
Softkernerugbrød med Valsesauer / Rugsur – Valsemøllen A/S (valsemollen.com)
Økologisk surdejsbrød – Økologisk speltsur – Valsemøllen A/S (valsemollen.com)

Related Articles

Sponseret: Satser alt på at bevare østjysk kulturinstitution

Sponseret: Satser alt på at bevare østjysk kulturinstitution

I den lille sommerhusby Saksild ved Kattegat har Nicolaj M. Jensen og Lone Simonsen taget et stort skridt for at forfølge deres drøm. Parret har overtaget Minigolfbanen Saxild, Danmarks ældste minigolfbane, og satser nu alt på at bevare stedet som et samlingspunkt for...

Sponseret: HIJA DE SANCHEZ

Sponseret: HIJA DE SANCHEZ

Tak Rosio Sanchez for at føre Mexico til Danmark. H.W.Larsen har været med fra ROSIO ÅBNEDE den første restaurant i Kødbyen! Rosio og H.W.Larsen går ”way back” – fra tiden på Noma, hvor Rosio også der gjorde sig bemærket og hvorefter vi har været på en fantastisk...

Sponseret: The Fish Project

Sponseret: The Fish Project

The Fish Project er nu også en realitet i Århus. Her får du fotos og visioner fra Alexandra og Marius – og lidt om hvorfor deres valg faldt på H.W.Larsen. Fra projektets start var det et must, at pris og især kvalitet var i højsædet. Fra H.W.Larsens side kvitterer vi...