marts 1, 2024
Nu lancerer Valsemøllen tre nyheder, ”Minus 18”, ”Rugsur” og ”Økologisk Speltsurdej, i håndterbare forpakninger, der gør det lettere for de professionelle køkkener at nå et optimalt, ensartet resultat hver gang, mens de samtidig sparer tid og minimerer spild. Bagehjælpemidlerne lanceres ved Catering Messe Nord i Aalborg, 28. februar.
Hos Valsemøllen er der dagligt et stort fokus på optimering af processer samt udvikling af produkter og løsninger, der letter arbejdsdagen hos de professionelle køkkener uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. I en travl hverdag i en branche, der over en bred kam er udfordret af mangel på fagkompetent arbejdskraft, er behovet for driftssikre genveje til den sædvanlige, høje kvalitet stort.
Valsemøllen – Foto af Skovdal Nordic
Et stort behov for mindre forpakninger
Når Valsemøllen 28. februar lancerer ”Minus 18”, ”Rugsur” og ”Økologisk Speltsurdej” i 1 kg forpakninger, når man helt ud i alle hjørner af Foodservice. Tidligere har produkterne eksisteret i store 12.5 kg forpakninger, men nu rammer man en langt bredere kundegruppe, hvor især små og mellemstore kantiner og køkkener har efterspurgt mindre forpakninger.
”Det giver særdeles god mening med 1 kg pakkerne i professionelle køkkener, der bager selv, og nu kan alle være med. Man får et perfekt og ensartet resultat hver gang, og den stabilitet og rationalitet, der er i produkterne, sparer både tid i en travl hverdag, minimer spild og styrker køkkenøkonomien”,
siger Per Bangert, bager og Key Account Manager for Foodservice hos Valsemøllen.
Sparring fagfolk til fagfolk
Serien med bagehjælpemidler taler ind i et stadigt voksende fokus hos Valsemøllen med udvikling af produkter, der effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener, hvor tid og ressourcer er vigtige faktorer. Det er ligeledes en stor prioritet at bistå med uddannelse og sparring, så produkternes muligheder udnyttes til fulde.
”Vi ser det som en af vores vigtigste missioner at hjælpe fagfolk i de professionelle køkkener med at få succes og lykkedes med det gode bagværk”, siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, Marketingchef i Valsemøllen B2B. ”Vi understøtter lanceringen med en ny online bageskole omkring bagehjælpemidler, der giver viden og vejledning fra fagfolk til fagfolk. Vi udvider derfor vores online bageunivers med
endnu flere bagetips, tricks og opskrifter, så vi på den måde nemt kan hjælpe professionelle i en travl hverdag”.
Valsemøllen – Foto af Skovdal Nordic
Sparring fagfolk til fagfolk
Serien med bagehjælpemidler taler ind i et stadigt voksende fokus hos Valsemøllen med udvikling af produkter, der effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener, hvor tid og ressourcer er vigtige faktorer. Det er ligeledes en stor prioritet at bistå med uddannelse og sparring, så produkter-
nes muligheder udnyttes til fulde.
”Vi ser det som en af vores vigtigste missioner at hjælpe fagfolk i de professionelle køkkener med at få succes og lykkedes med det gode bagværk”, siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, Marketingchef i Valsemøllen B2B. ”Vi understøtter lanceringen med en ny online bageskole omkring bagehjælpemidler, der giver viden og vejledning fra fagfolk til fagfolk. Vi udvider derfor vores online bageunivers med
endnu flere bagetips, tricks og opskrifter, så vi på den måde nemt kan hjælpe professionelle i en travl hverdag”.
Valsemøllen – Foto af Skovdal Nordic
Serien med bagehjælpemidler:
Minus 18 – Bagehjælpemiddel til hvededeje. Robust bagehjælpemiddel fremstillet til at forlænge holdbarheden i bagværk, der kører over køl og frost. Alt efter type kan ubagt, frosset bagværk opbevares på frost i op til 3 uger, afhængig af brød og proces. Minus 18 giver volumen og sprød skorpe, optimerer hvededeje på frost og køl samt giver god friskholdning og længere holdbarhed til bagværket.
Anvendelse: Vejledende dosering 1-3% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-30 g pr. kg mel. Rugsur – Tørret rugsurdej til rugbrød
Rugsur er baseret på en rugsurdej, der er tørret og derefter formalet til mel. Syregraden er 165 -195°. Produktet gør det muligt at bage rugbrød med den rette syregrad, giver surdejssmag og sikrer et velsmagende, skærefast rugbrød med god friskholdning.
Anvendelse: Vejledende dosering 1-8% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-80 g pr. kg mel. Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, der ønskes.
Økologisk Speltsurdej – Tørret surdej til brødbagning
Produktet gør det muligt at bage velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej, baseret på en traditionel spelt modersur, der er tørret og derefter formalet til mel. Økologisk Speltsurdej giver surdejssmag til bagværket, bidrager med sprødere skorpe til brødet og god friskholdning.
Anvendelse: Vejledende dosering 2-5 % af opskriftens melmængde. Det svarer til 20-50 g pr. kg mel. Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, der ønskes.
Opskrifter
Manitoba Brød – Økologisk Speltsurdej & Minus 18 – Valsemøllen A/S (valsemollen.com)
Økologisk morgenbrød – Økologisk Speltsur – Valsemøllen A/S (valsemollen.com)
Softkernerugbrød med Valsesauer / Rugsur – Valsemøllen A/S (valsemollen.com)
Økologisk surdejsbrød – Økologisk speltsur – Valsemøllen A/S (valsemollen.com)
Related Articles
Sponseret: Fra brunt værtshus til lokal kultur tilbud
Fire kvinder åbner Dagmars Bodega på Nørrebro som alternativt værested for lokalområdet – med fokus på fællesskab, kreativitet I hjertet af Nørrebro har fire unge kvinder åbnet et spændende nyt samlingssted: Dagmars Bodega. Dette er ikke en almindelig bar, men et...
Sponseret: Mange hævder at tilbyde regenerativ kaffe – få sætter mennesker i centrum
Regenerativ kaffe er blevet et populært udtryk i kaffeindustrien, men hvad betyder det egentlig? Hos Slow Forest ser vi regenerativ kaffe som mere end bare bæredygtighed. Det er en filosofi, der omfavner ansvarlighed og en dyb forståelse af, at sund jord og sunde...
Sponseret: DEJ PIZZA
DEJ’S MÅL ER AT SKABE ET STED, HVOR ITALIENSK KULINARISK KULTUR OG DANSK HYGGE MØDES. Dæmpede glødepærer, stearinlys, grønne planter, god musik og ikke mindst lækre pizzaer og cocktails gør DEJ til mere end bare en restaurant. DEJ er blevet til en af Københavns...