Flere og flere ’no shows’ får restauratør til at overveje drastisk modsvar

marts 2, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Pixabay

De bestiller bord, men kommer aldrig. Hvis man er heldig, melder de afbud. Det problem kender de fleste i branchen, og nu vil københavnsk restauratør gøre noget ved det.

 

Af redaktionen 

”Det gør mig skuffet og frustreret.”

Sådan siger Jakob Koch Nielsen, der ejer Osteria Pirlo på Amager og en række andre spisesteder i København. Det skriver Berlingske.

Jakob Koch Nielsen taler om et udbredt problem:

“Folk bliver simpelthen væk oftere og oftere,” siger han til avisen efter at have været over 20 år i restaurationsbranchen.

 

Overvejer drastisk modsvar

Som svar vil han for det første forsøge at råbe folk op.

Og hvis det ikke virker, overvejer Jakob Koch Nielsen at tage et utraditionelt middel i brug.

”Vi er tæt på at indføre et gebyr, selvom det vil være et drastisk skridt. Der skal dog ikke ret meget mere til. Hvis denne her trend fortsætter, ender vi nok der,« siger Jakob Koch Nielsen til Berlingske.

 

 

Related Articles

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Stempelkortet har fået nyt liv i cafémiljøet i Jyllands hovedstad. Nøglen er, at det ligger i din Wallet og er tilpasset den enkelte café med mulighed for medlemsfunktioner.   Af redaktionen En række caféer i Aarhus har taget startupen Regulars' koncept i brug...

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

Restaurant Nordic i Ringkøbing har succes med små anretninger, som ingen gæster kender på forhånd, fortæller ejer Frederik Havn. Han er ligeglad med fine branchepriser, for hos ham handler det om hygge og god mad - og så må gæsten aldrig synes, det er for fint.  ...

TENDENS: Skovriderkroen bliver billig-restaurant

TENDENS: Skovriderkroen bliver billig-restaurant

Den ikoniske Skovridekro på Strandvejen i Charlottenlund tager nu kampen op med den billigbølge, som Bouillon startede.   Af redaktionen MASH måtte tidligere i år – efter 14 år på Skovriderkroen - lukke ned, og siden har det været et åbent spørgsmål, hvad der...