VIDEO: Mød årets kok og årets tjener

marts 20, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto

Tjeneren skal læse gæsten, og kokken skal tænke holistisk. Det var blandt kriterierne, da HORESTA kårede årets bedste.

 

Af redaktionen

Årets kok og årets tjener 2024. Det var de to priser, der var på spil under en følelsesladet dag – d. 17. marts 2024 – for en række danske kokke og tjenere.

Hundredvis af træningstimer skulle veksles til toppræstationer, hvis man skulle gøre sig håb om en plads på medaljeskamlen, skriver HORESTA.dk

MØD VINDERNE i video fra HORESTA

 

Vindere fra samme restaurant

For Bjarke Jeppesen (kok) og Andreas Kobs Laursen (tjener) gik alting op i en højere enhed efter 6½ times koncentreret indsats, da de blev udråbt som vindere af hver deres disciplin.

Begge sejrherrer arbejder på restaurant Treetop i Vejle, og de har gennem de seneste måneder samarbejdet om at skabe det flotte resultat, ifølge HORESTA.dk

 

 

Related Articles

Britisk Michelinkok åbner ny restaurant i Sønderhav

Britisk Michelinkok åbner ny restaurant i Sønderhav

Efter ni år på Henne Kirkeby Kro, forlader britiske Paul Proffitt den to-stjernede Michelinrestaurant for at blive selvstændig med ’Pearl’, der i foråret 2025 åbner i Restaurant Binds tidligere lokaler på Fjordvejen i Sønderhav. Af redaktionen Sønderhav er en lille...