marts 20, 2024
Tjeneren skal læse gæsten, og kokken skal tænke holistisk. Det var blandt kriterierne, da HORESTA kårede årets bedste.
Af redaktionen
Årets kok og årets tjener 2024. Det var de to priser, der var på spil under en følelsesladet dag – d. 17. marts 2024 – for en række danske kokke og tjenere.
Hundredvis af træningstimer skulle veksles til toppræstationer, hvis man skulle gøre sig håb om en plads på medaljeskamlen, skriver HORESTA.dk
MØD VINDERNE i video fra HORESTA
Vindere fra samme restaurant
For Bjarke Jeppesen (kok) og Andreas Kobs Laursen (tjener) gik alting op i en højere enhed efter 6½ times koncentreret indsats, da de blev udråbt som vindere af hver deres disciplin.
Begge sejrherrer arbejder på restaurant Treetop i Vejle, og de har gennem de seneste måneder samarbejdet om at skabe det flotte resultat, ifølge HORESTA.dk
Related Articles
Torben Klitbo åbner for ekspansion i udlandet
Manden bag Bouillon og Cofoco, Torben Klitbo, har åbnet over 100 spisesteder, men han er langt fra færdig. Af redaktionen Efter Bouillons succes i både København, Aarhus og Odense, afslører ejeren sine planer om ekspansion uden for Danmark i et interview med...
Danskere i tyverne går mest ud af alle
Ifølge en analyse fra HORESTA går de unge mellem 20-29 år mest på restauranter, cafeer og andre serveringssteder. Af redaktionen På gourmetrestauranter med hvide duge er det de midaldrende gæster, som dominerer. Men på tværs af alle udespiseformer er det de unge, som...
Prestigerestaurant i Carlsberg Byen lukker – nyt koncept på vej
Finedining-restauranten Studio i Carlsberg Byen lukker. Af redaktionen I 2019 overtog Loca Gruppen restauranten fra Claus Meyer, og de har drevet den siden, men nu lukker den altså, fordi den ikke har kunnet indtjene nok. Lokalerne vil dog stadig blive brugt...