Københavnske kokke lader forklædet gå på skift i nyt koncept

marts 27, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Brett Sayles

Spiserestaurant Helga byderet på et koncept uden hverken en fast lokation eller en fast chefkok.

Af redaktionen

Der er tale om et eventbaseret spisested, der rykker rundt fra gang til gang – og overlader taktstokken til en ny kok ved hver lokation.

Også tjenerne og bartenderne varierer. Det skriver Euroman

Holdet bag Helga tæller Jakob Ravn, Mark Terkesbøl, Mads Hermansen (alle bl.a. Juli Pizza) og August Magnusson (tidl. bl.a. Bottega Barlie).

Og åbningsaftenen er d. 5. april i Fiskerizakajen i Kbh. NV, ifølge Euroman.

Related Articles

Madklubben-boss: Det er her, vi skiller os ud

Madklubben-boss: Det er her, vi skiller os ud

Forretningen vokser hastigt, og man laver store millionoverskud, men Madklubben har ingen planer om udlandet. Fokus er Danmark, hvor man kender spillet. Madklubben er nemlig ikke en normal kæde, men en samling af restauranter under fælles paraply, og hver filial er...