marts 27, 2024
Spiserestaurant Helga byderet på et koncept uden hverken en fast lokation eller en fast chefkok.
Af redaktionen
Der er tale om et eventbaseret spisested, der rykker rundt fra gang til gang – og overlader taktstokken til en ny kok ved hver lokation.
Også tjenerne og bartenderne varierer. Det skriver Euroman
Holdet bag Helga tæller Jakob Ravn, Mark Terkesbøl, Mads Hermansen (alle bl.a. Juli Pizza) og August Magnusson (tidl. bl.a. Bottega Barlie).
Og åbningsaftenen er d. 5. april i Fiskerizakajen i Kbh. NV, ifølge Euroman.
Related Articles
”En tjener på Vesterbro skal ikke være den samme som en på Frederiksberg”
Madklubben caster deres folk meget specifikt til det enkelte sted, og medarbejdertilfredshed er afgørende for, at personalet kan møde gæsterne på den helt rigtige måde. Også til gavn for bundlinjen. Det påpeger en af organisationens topfolk. Af Ebbe Fischer...
Madklubben-boss: Det er her, vi skiller os ud
Forretningen vokser hastigt, og man laver store millionoverskud, men Madklubben har ingen planer om udlandet. Fokus er Danmark, hvor man kender spillet. Madklubben er nemlig ikke en normal kæde, men en samling af restauranter under fælles paraply, og hver filial er...
Madklubben lander overskud på 35 mio. kr. – hvorfor fungerer konceptet så godt?
Madklubben har pt. hele 42 restauranter fordelt over København, Frederiksberg, Odense, Esbjerg og Aarhus. Og flere er på vej. Deli News dykker ned i, hvorfor konceptet er så stor en succes. Af redaktionen Mens mange andre i branchen har det svært, flyver...