marts 27, 2024
Spiserestaurant Helga byderet på et koncept uden hverken en fast lokation eller en fast chefkok.
Af redaktionen
Der er tale om et eventbaseret spisested, der rykker rundt fra gang til gang – og overlader taktstokken til en ny kok ved hver lokation.
Også tjenerne og bartenderne varierer. Det skriver Euroman
Holdet bag Helga tæller Jakob Ravn, Mark Terkesbøl, Mads Hermansen (alle bl.a. Juli Pizza) og August Magnusson (tidl. bl.a. Bottega Barlie).
Og åbningsaftenen er d. 5. april i Fiskerizakajen i Kbh. NV, ifølge Euroman.
Related Articles
Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre
Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det. Af redaktionen...
Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører
Food Organisation of Denmark (FOOD) har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter. Stjernekok bakker op. Af redaktionen Det innovative program skal støtte unge madentreprenører i Danmark og hjælpe dem med...
Kantine i strategisk satsning på rent mel
Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent økologisk dansk mel og korn er et...