TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

april 5, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Helena Lopes

Le Petit Rouge er snart en realitet med Claus ’Røde’ Christensen som manden bag og Sovino Brands som finansieringskilde. Forbilledet er de franske såkaldte bouillon-restauranter.

 

Af redaktionen

Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget restaurantscenen med storm efter åbningen sidste år på Frederiksberg, og siden har man udvidet med en filial i Aarhus.

Det ser ud til at danne skole – nu vil Sovino Brands åbne en konkurrent i genren. Den vil være inspireret af de store prisvenlige spisesteder i Frankrig, der kaldes ‘bouillon’, skriver Berlingske.

Manden bag er Claus ’Røde’ Christensen, dvs. han har skabt menuen og konceptet.

Claus ’Røde’ Christensen har i 28 år arbejdet på Gammel Mønt og de seneste seks år på Salon i Bredgade, og han er garant for god mad med et klassisk fransk fundament, ifølge Berlingske.

 

Økonom: Danskernes appetit på dyre restaurantture falder fremover – nye koncepter i høj kurs

 

TENDENS: Endnu en billig kvalitetsrestaurant åbner i København

 

Related Articles

Britisk Michelinkok åbner ny restaurant i Sønderhav

Britisk Michelinkok åbner ny restaurant i Sønderhav

Efter ni år på Henne Kirkeby Kro, forlader britiske Paul Proffitt den to-stjernede Michelinrestaurant for at blive selvstændig med ’Pearl’, der i foråret 2025 åbner i Restaurant Binds tidligere lokaler på Fjordvejen i Sønderhav. Af redaktionen Sønderhav er en lille...