april 5, 2024
Le Petit Rouge er snart en realitet med Claus ’Røde’ Christensen som manden bag og Sovino Brands som finansieringskilde. Forbilledet er de franske såkaldte bouillon-restauranter.
Af redaktionen
Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget restaurantscenen med storm efter åbningen sidste år på Frederiksberg, og siden har man udvidet med en filial i Aarhus.
Det ser ud til at danne skole – nu vil Sovino Brands åbne en konkurrent i genren. Den vil være inspireret af de store prisvenlige spisesteder i Frankrig, der kaldes ‘bouillon’, skriver Berlingske.
Manden bag er Claus ’Røde’ Christensen, dvs. han har skabt menuen og konceptet.
Claus ’Røde’ Christensen har i 28 år arbejdet på Gammel Mønt og de seneste seks år på Salon i Bredgade, og han er garant for god mad med et klassisk fransk fundament, ifølge Berlingske.
Related Articles
Flere tomme borde på trods af bookinger – livstilsekspert råber op og foreslår depositum
Problemet er vokset efter corona, og nu skal det stemples som rigtig dårlig stil ikke at møde op til et booket bord, mener en specialist i adfærd. Og så kan man jo overveje et depositum, men det skal kommunikeres forsigtigt, lyder det. Af redaktionen Mange i branchen...
”Jeg har aldrig oplevet så mange gode forretninger være til salg som nu”
Hvordan ser det ud på ejendomsmarkedet for restauranter, caféer og barer? Det ser godt ud, hvis man er køber, lyder det fra en specialiseret mægler. Og corona er en vigtig årsag. Af Ebbe Fischer Camilla R. Kornerup-Bang er erhvervsmægler og ejer af Kornerup-Bang...
HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed
Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...