april 11, 2024
Byggeriet af en Pincho Nation i det centrale Herning er gået i gang. Det er planen, at en 500 m2 stor restaurant med plads til 180 gæster åbner i slutningen af 2024, mens franchisemålet er 15 nye danske restauranter over de næste tre år.
Af redaktionen
Franchisetagerne Tommy Refshøj og Begitte Nyborg, der også driver Pincho Nation i Randers, vil med deres partner Per Larsson – som i en årrække har haft ansvaret for madudvikling i Pincho Nation – stå bag den nye restaurant. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Franchisekoncept fungerer
Henrik Fischer er Head of Expansion i Pincho Nation. Han mener, at man nu kan opskalere i Danmark, mens man allerede har 80 restauranter i hele Norden, hvoraf de fleste drives af franchisetagere.
“Vores koncept har bevist dets popularitet og lønsomhed gennem en længere periode, der som bekendt blandt andet har budt på en pandemi og høj inflation. Vores franchisemodel giver stærk støtte til at drive restauranter og skabe rentabilitet for franchisetageren. Vi er glade for at se vores franchisetagere vælge at investere i yderligere restauranter i Danmark, og vi håber at kunne byde flere franchisetagere velkommen i den nærmeste fremtid,” siger han ifølge pressemeddelelsen.
Vil tilføje 15 restauranter på tre år
Pincho Nation ønsker at tilføje cirka 15 restauranter herhjemme i de kommende tre år. I øjeblikket søger man franchisetagere til bl.a. Esbjerg, Roskilde og Køge.
Pincho Nation har været i Danmark siden 2018. I dag er der to restauranter i København samt restauranter i Aarhus, Aalborg og Randers, mens man åbner i Odense til sommer.
Læs om åbningen i Aarhus på Deli News
Related Articles
Mexicansk vækstmotor søger nye danske franchisetagere
Den svenske restaurantkæde, Zócalo, der serverer mexicansk, præsenterer overskud, og nu er makkerparret bag den danske gren klar til at finde flere franchisetagere - og bringe antallet af danske restauranter op fra 7 til 25. Af redaktionen Danskernes appetit på...
Kæderne kommer – her er de hurtigst voksende
Restaurantbranchen gennemgår en periode med omfattende konsolidering. HORESTA har udarbejdet en liste som dokumentation på udviklingen mod større konsolidering/kædedannelse. I tabellen er der sat en nedre grænse ved mindst 15 enheder. HORESTA skelner mellem ’kæder’,...
Specialist: Konsolidering i restaurantbranchen accelererer
Branchen er stadig domineret af mindre virksomheder, men kæderne vokser langt hurtigere end de mindre aktører, og tendensen er stigende. Deli News har talt med en specialist om fænomenet. Af Ebbe Fischer Fra 2014-2021 er antallet af selskaber i restaurantbranchen med...