’The Real Greek’ laver millioner på Reffen

april 19, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Lazaros Michailidis har stået på Reffen i syv år. Foto: Ebbe Fischer

Deres rekord er 9 mio. kr. i årsomsætning, og de har stået på Reffen i årevis. Den sande græker fortæller her, hvordan han sørger for at få succes på Refshaleøens store streetfoodmarked.

 

Af Ebbe Fischer

”Du skal tro på dit koncept og gå all in på det. Det er de bedste råd, jeg kan give.”

Sådan lyder det fra græske Lazaros Michailidis, som står i sin bod på Reffen.

“Det er jo også derfor, vi hedder The Real Greek. Vi er to partnere, begge grækere, og hele vores staf er også grækere,” fortæller Lazaros.

 

Græsk brand sælger

Det er hans syvende sæson, og han oplever, at mange efterspørger den autencitet.

”Kunderne spørger altid: Er I rigtige grækere? Så siger vi jo ’ja da, vi er fra Grækenland!’ Og så kan du se lettelse i deres ansigt. Så kan de roligt bestille græsk mad hos dig,” siger han og tilføjer:

”Vi laver traditionel græsk streetfood. Forskellige kødretter – f.eks. svin, lam og kylling, og så har vi en vegetarisk græsk salat.”

Lazarus fortæller, at boden har en god omsætning, og at rekorden er næsten 9 mio. kr. i indtægter på en sæson – altså på seks måneder. Og succesen skyldes den umiskendelige græske profil, mener han.

 

Detaljer skal være i orden

Lazaros Michailidis uddyber, hvordan han sørger for at få alt på plads.

”Der er smart at have styr på alle detaljer – skilt, din bods fremtoning osv. Udover at have konceptet på plads, skal du også repræsentere din foodtruck meget stærkt – også i din omgangsform på pladsen,” siger han.

 

Kongen af dansk streetfood: Sådan laver vi business på REFFEN

 

Related Articles

“Reffen bliver endnu mere vild”

“Reffen bliver endnu mere vild”

Laver du det råt, kommer der mange. Og laver du det mere råt, kommer der flere. Sådan har manden bag Reffen, Jesper Julian Møller, udtalt til Deli News, og nu tager man endnu et skridt i den retning. Af Ebbe Fischer Musikelskere, humleentusiaster,...

Sådan fungerer stort københavnsk streetfoodmarked

Sådan fungerer stort københavnsk streetfoodmarked

De er en institution i Københavns hjerte – og de gør meget ud af alkoholfri øl. Her trender det asiatiske, og det traditionelle har fået et comeback. Af Ebbe Fischer ”Vi er et madmarked, et streetfoodmarked midt i byens summen med Inderhavnsbroen fra Nyhavn til...

Fire skarpe til chef for Broens Street Food

Fire skarpe til chef for Broens Street Food

Lulu Maria Fruergaard er 'head of operations' for det prominente madmarked lige over for Nyhavn. Hun svarer her på Deli News’ spørgsmål. Af Ebbe Fischer Hvordan samarbejder I med jeres leverandører? ”Vi har et tæt samarbejde med vores hovedleverandør, Royal, som...