april 24, 2024
Rødvig Kro & Badehotel bliver skamrost af anmelder på NY Times, som selv er kommet på Stevns igennem mange år.
Af redaktionen
Kender du Stevns Klint på Sjællands sydøstlige spids?
Mange forveksler den med Møns Klint, men Stevns Klint er unik og kom derfor på UNESCOS verdensarvsliste i 2014.
Og lige om hjørnet har man så det smukke Gjorslev Slot.
Det er de to ting, som artiklen i New Times fokuserer på, men der er også plads til kulinarisk ros.
“Da jeg så, at vi var omtalt i The New York Times, måtte jeg straks dele det med min hustru. Det er ikke hver dag, man får en sådan ære,” siger chefkok Morten Vennike til TV2.dk.
Rødvig Kro bliver nemlig rost til skyerne, og vi giver her ordet til den begejstrede rejseskribent, Finn-Olaf Jones:
“For me the best meal around here is four miles down the coast at Rodvig, nicknamed ‘the Stevns Riviera,’ for its sandy beach, now popular with windsurfers. The 18th-century Rodvig Kro & Badehotel was, in my youth, a ‘special occasion’ spot for anniversaries and weddings, often featuring boiled cod drowned in butter and remoulade — no luxuries back then for the hearty locals!
But over the last five years, the place has been enlivened by the chef Morten Vennike, a veteran of Copenhagen’s buzzy restaurants who makes good use of local produce. I went for the coq au vin, garnished with wild mushrooms, and finished with caramel and apple sorbet (dinner for two with wine, 795 kroner). I left with a new appreciation, after all these years, of the inn’s original Danish midcentury-modern décor,” skriver Finn-Olaf Jones i NY Times.
Related Articles
Flere tomme borde på trods af bookinger – livstilsekspert råber op og foreslår depositum
Problemet er vokset efter corona, og nu skal det stemples som rigtig dårlig stil ikke at møde op til et booket bord, mener en specialist i adfærd. Og så kan man jo overveje et depositum, men det skal kommunikeres forsigtigt, lyder det. Af redaktionen Mange i branchen...
”Jeg har aldrig oplevet så mange gode forretninger være til salg som nu”
Hvordan ser det ud på ejendomsmarkedet for restauranter, caféer og barer? Det ser godt ud, hvis man er køber, lyder det fra en specialiseret mægler. Og corona er en vigtig årsag. Af Ebbe Fischer Camilla R. Kornerup-Bang er erhvervsmægler og ejer af Kornerup-Bang...
HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed
Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...