april 25, 2024
Inspiration til sommerens bagværk til bagerierne og de professionelle køkkener
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.
Vores udviklingsbagere har haft travlt med at udvikle nye opskrifter og inspiration, med fokus på sommerens buffet ude i de professionelle køkkener og nemme to go løsninger som et lækkert og smagfuldt alternativ fra håndværksbageren
Related Articles
Sponseret: Snart 30 år med ØKOLOGI – og et skarpt øje på biodiversiteten.
I år kan vi i oktober både hos Øllingegaard & Naturmælk holde 30 års jubilæum. At små rene økologiske mejerier stadig er på Danmarkskortet, og måske endda står endnu skarpere her i sit 30. år, er lidt en sejr for os alle.Meget er sket og sker fortsat ude hos vores...
Sponseret: 90 år med H.W.Larsen
Siden min farfar, Henry Werner Larsen, under depressionen i 1934 øjnede en mulighed og åbnede et knivsliberi og butik i Københavns barske slagterkvarter, har vi ”huseret” det Københavnske og danske landskab for kokke, slagtere, fiskehandlere og alle andre...
Sponseret: Loaded Fries, voksende trend fra udlandet
Ost, kød, sauce og grøntsager. Med en komposition af toppings lagt som en dyne på AVIKO´s nye pomfrits serie så har du den storslået Amerikanske cuisine "Loaded Fries". Vær gavmild med oste saucen og du har "Dirty Fries". Bølgeskårne og krydret pomfrits formet som...