Old Irish vokser stadig – ramte over 400 mio. kr. i omsætning i 2023

april 26, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Pressmaster

Kæden Old Irish Pub har løftet sin omsætning med fem mio. kr., mens overskuddet lander på 65 mio. kr. i 2023. Det er rekord.

Af redaktionen

Adm. direktør i Old Irish Pub, Peder Blak, er glad for udviklingen.

”Vi er klart tilfredse med virksomhedens resultat i 2023. Der er flere grunde til vores positive udvikling – og den vigtigste er vores dedikerede personale, hvoraf mange er ansat længe hos os. Samtidig har vi en evne til hurtigt at tilpasse os og vælge de rette placeringer for vores pubs,” siger han, ifølge Finans.dk

Overskuddet ligger på 65 mio. kr., ifølge SN.dk

Peder Blak startede kæden med sin bror Kristian Blak i 2013, og Peder og Kristian Blak sidder nu ifølge cvr-registeret hver især på mellem 20 og 24,99 pct. af Old Irish Pub, mens formanden Christian Ingemann har mellem 5 og 9,99 pct. af ejerskabet. Det skriver Horesta.dk.

Sidste år købte kapitalfonden Standard Investment sig også ind i Old Irish Pub. Det kan du læse mere om her.

%

Dit afsnit går her

Related Articles

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Fra succesfuldt pilotforsøg i august til fast tilbud på Hotel- og Restaurantskolen i København - uddannelsen ’Grøn Madhåndværker’ hitter. Af redaktionen Hotel- og Restaurantskolen bød velkommen til 25 elever på den nye uddannelse til ’Grøn Madhåndværker’, og det gik...

Danskere vil sætte 96 burgerbarer op i Spanien

Danskere vil sætte 96 burgerbarer op i Spanien

En dansk kæde med tre burgerbarer på den iberiske halvø vil nu opgradere voldsomt på en række lokationer, der er fundet med hjælp fra ChatGPT.   Af redaktionen Henrik Wissler Duus er manager og partner hos WISSLER Bar & Burgers. Han fortæller på linkedIn om...

KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken. Af redaktionen ”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores...