Fem madiværksættere skal dyste i ’Mavens Hule’ – vinderen bliver kantineleverandør

april 29, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto

Compass Group har inviteret fem nyopstartede madiværksættere til at pitche deres bud på fremtidens madprodukt. Vinderen kan levere til Compass Groups kantiner via Dagrofa Foodservice.

 

Af redaktionen

Mavens Hule løber af stablen den 2. maj til fødevaremessen Food, Trends & Sustainability.

Det fremgår af et opslag på LinkedIn af indkøbsdirektør i Compass Group, Anne Ruberg.

 

Deltagere med særlige kompetencer

Compass Group Danmark Group står bag Mavens Hule, og Anne Ruberg bliver en del af dommerpanelet i selskab med Jesper Knudsen (køkkenchef hos Compass Group), Nabil Habhabi (markedschef hos Dagrofa Foodservice) og madekspert Mads Marschall.

De fem madiværksættere, som alle har en bæredygtig profil, er Havsmag (tang), uhhmami (plantebaseret fond og smag), Agrain (fødevareingrendienser af upcyclet mask), Contempehrary (nordisk tempeh) og Manna Food (plantebaserede økologiske produkter).

 

Præmien leveres til kantiner

Vinderprisen er, at madproduktet kan leveres til Compass Groups kantiner via Dagrofa Foodservice.

”Dermed er det også vigtigt, at det lever op til de krav, der er til fremtidens grønne madscene, og de forventninger der er hos vores kantinekunder,” skriver Anne Ruberg.

Hun tilføjer:

”Jeg glæder mig til at se, hvad fødevareiværksætterne har med til os. For hvis vi skal lykkes med hele tiden at løfte barren for at skabe flere bæredygtige tilbud, så er vi afhængige af, at vores leverandører udfordrer os med nye innovative muligheder.”

 

Kilde: Compass Group

%

Dit afsnit går her

Related Articles

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det.   Af redaktionen...

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Food Organisation of Denmark (FOOD) har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter. Stjernekok bakker op.   Af redaktionen Det innovative program skal støtte unge madentreprenører i Danmark og hjælpe dem med...

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent økologisk dansk mel og korn er et...