VIDEO: 24-årig restaurantchef fortæller om sin vej ind i branchen

maj 8, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Arkivfoto: Helena Lopes

REKRUTTERING: I dag er det kun hver tredje blandt de 13-17-årige, som har et fritidsjob, men det kan føre langt for den enkelte – og afhjælpe personalemangel i branchen.

 

Af redaktionen

Adile Carkaci fik som 16-årig et job som ungarbejder hos Sunset Boulevard ved siden af sin skolegang.

Siden da er der sket en del. I dag er hun 24 år og er nu blevet restaurantchef med ansvar for den daglige drift i kædens restaurant i Korsør.

Ved siden af sit job er hun i gang med at tage en uddannelse i ledelse ved Erhvervsakademiet Dania. Det skriver HORESTA.

HORESTA i øjeblikket på at synliggøre værdien af fritidsjob. Målet er, at flere unge motiveres til at tage et arbejde ved siden af skolegang/studier, men også at rammerne for fritidsjobbere bliver forenklet, så flere virksomheder ser en fordel i at beskæftige de unge.

Undersøgelser viser, at unge med et job i fritiden blandt andet har en stærkere tilknytning til arbejdsmarkedet og klarer sig bedre i skolen, ifølge HORESTA.

 

Related Articles

HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed

HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed

Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...