maj 11, 2024
Benjamin Mosskov, som ejer flere restauranter i Odense, og kokken Christoffer Kofoed åbner en gourmetrestaurant på Fyn i marts 2025. Og ambitionerne er tårnhøje.
Af redaktionen
Den får navnet Restaurant Bid og får kun plads til 10 gæster.
De skal så til gengæld serviceres på en måde, der skal bringe restauranten op i verdenseliten. Det er i hvert tilfælde målet, ifølge Fyens.dk.
”Vi skal lave ekstraordinær mad, der kan måle sig med de allerbedste steder. Det skal være skridtet – eller flere skridt – over niveauet ‘god mad’. Vi kommer til at lave crazy mad,” siger Christoffer Kofoed.
Christoffer Kofoed kommer til at stå i spidsen for den daglige drift, mens Benjamin Mosskov bliver ejer af restauranten.
Planen er at lave 14 retter pr. person med fynske, bæredygtige råvarer ud fra simple ingredienser med inspiration fra det nye nordiske køkken.
”Det er vigtigt, at man kan smage det gode håndværk. Man skal kunne spise det hele i én bid. Deraf restaurantens navn,” siger Christoffer Kofoed, ifølge Fyens.dk.
Det står endnu ikke klart, hvor i Odense Restaurant Bid kommer til at ligge.
Related Articles
Flere tomme borde på trods af bookinger – livstilsekspert råber op og foreslår depositum
Problemet er vokset efter corona, og nu skal det stemples som rigtig dårlig stil ikke at møde op til et booket bord, mener en specialist i adfærd. Og så kan man jo overveje et depositum, men det skal kommunikeres forsigtigt, lyder det. Af redaktionen Mange i branchen...
”Jeg har aldrig oplevet så mange gode forretninger være til salg som nu”
Hvordan ser det ud på ejendomsmarkedet for restauranter, caféer og barer? Det ser godt ud, hvis man er køber, lyder det fra en specialiseret mægler. Og corona er en vigtig årsag. Af Ebbe Fischer Camilla R. Kornerup-Bang er erhvervsmægler og ejer af Kornerup-Bang...
HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed
Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...