Koncept: Bouillon fortsætter sit sejrstogt i Odense

juni 11, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Tim Mossholder

Kan man gøre det lidt billigere end de andre, vælter kunderne ind i tusindvis. Det synes at være læren af en helt utrolig efterspørgsel hos restauranten med mottoet: Stor oplevelse – lille pris.

 

Af redaktionen

Meget omtalte Bouillon åbnede på Frederiksberg sidste år, og siden er det ellers gået amok med tusindvis af bestillinger og en venteliste, der er Noma værdig.

Artiklen fortsætter længere nede

Ny restaurant på Frederiksberg kan blive en gamechanger

Åbner på Vestergade til september

Bouillon åbnede så i Aarhus i april, og allerede en måned inden åbningen var der 7.000 reservationer i bogen.

Nu fortsætter man sejrsmarchen til endnu en lokation – Vestergade 49 i Odense. Det oplyser kok og bagmand Torben Klitbo, ifølge TV2.

Bouillon på Vestergade åbner d. 15. september. 

Læs mere på Deli

Økonom: Danskernes appetit på dyre restaurantture falder fremover – nye koncepter i høj kurs

 

TENDENS: Endnu en billig kvalitetsrestaurant åbner i København

Related Articles

HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed

HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed

Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...