juni 11, 2024
Kan man gøre det lidt billigere end de andre, vælter kunderne ind i tusindvis. Det synes at være læren af en helt utrolig efterspørgsel hos restauranten med mottoet: Stor oplevelse – lille pris.
Af redaktionen
Meget omtalte Bouillon åbnede på Frederiksberg sidste år, og siden er det ellers gået amok med tusindvis af bestillinger og en venteliste, der er Noma værdig.
Artiklen fortsætter længere nede
Åbner på Vestergade til september
Bouillon åbnede så i Aarhus i april, og allerede en måned inden åbningen var der 7.000 reservationer i bogen.
Nu fortsætter man sejrsmarchen til endnu en lokation – Vestergade 49 i Odense. Det oplyser kok og bagmand Torben Klitbo, ifølge TV2.
Bouillon på Vestergade åbner d. 15. september.
Læs mere på Deli
Related Articles
Startup har succes med elektronisk café-stempelkort
Stempelkortet har fået nyt liv i cafémiljøet i Jyllands hovedstad. Nøglen er, at det ligger i din Wallet og er tilpasset den enkelte café med mulighed for medlemsfunktioner. Af redaktionen En række caféer i Aarhus har taget startupen Regulars' koncept i brug...
KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing
Restaurant Nordic i Ringkøbing har succes med små anretninger, som ingen gæster kender på forhånd, fortæller ejer Frederik Havn. Han er ligeglad med fine branchepriser, for hos ham handler det om hygge og god mad - og så må gæsten aldrig synes, det er for fint. ...
TENDENS: Skovriderkroen bliver billig-restaurant
Den ikoniske Skovridekro på Strandvejen i Charlottenlund tager nu kampen op med den billigbølge, som Bouillon startede. Af redaktionen MASH måtte tidligere i år – efter 14 år på Skovriderkroen - lukke ned, og siden har det været et åbent spørgsmål, hvad der...