juni 11, 2024
Kan man gøre det lidt billigere end de andre, vælter kunderne ind i tusindvis. Det synes at være læren af en helt utrolig efterspørgsel hos restauranten med mottoet: Stor oplevelse – lille pris.
Af redaktionen
Meget omtalte Bouillon åbnede på Frederiksberg sidste år, og siden er det ellers gået amok med tusindvis af bestillinger og en venteliste, der er Noma værdig.
Artiklen fortsætter længere nede
Åbner på Vestergade til september
Bouillon åbnede så i Aarhus i april, og allerede en måned inden åbningen var der 7.000 reservationer i bogen.
Nu fortsætter man sejrsmarchen til endnu en lokation – Vestergade 49 i Odense. Det oplyser kok og bagmand Torben Klitbo, ifølge TV2.
Bouillon på Vestergade åbner d. 15. september.
Læs mere på Deli
Related Articles
Flere tomme borde på trods af bookinger – livstilsekspert råber op og foreslår depositum
Problemet er vokset efter corona, og nu skal det stemples som rigtig dårlig stil ikke at møde op til et booket bord, mener en specialist i adfærd. Og så kan man jo overveje et depositum, men det skal kommunikeres forsigtigt, lyder det. Af redaktionen Mange i branchen...
”Jeg har aldrig oplevet så mange gode forretninger være til salg som nu”
Hvordan ser det ud på ejendomsmarkedet for restauranter, caféer og barer? Det ser godt ud, hvis man er køber, lyder det fra en specialiseret mægler. Og corona er en vigtig årsag. Af Ebbe Fischer Camilla R. Kornerup-Bang er erhvervsmægler og ejer af Kornerup-Bang...
HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed
Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...