juni 18, 2024

Arkivfoto
Restaurant Bouillon klarer sig godt trods ultralave priser og er måske ved at ændre den danske restaurantscene.
Af redaktionen
Det første regnskab, siden åbningen af den franske bistro Bouillon i september sidste år, viser et overskud på 687.000 kr. for 2023.
Altså på kun omtrent et kvartal. Det skriver Finans.dk.
Artiklen fortsætter længere nede
Hvis man skal have en treretters menu på Bouillon bestående af f.eks. tatar til forret, fish n’ chips til hovedret og créme brülée til dessert plus en drink, koster det f.eks. 210 kr.
Ejer Torben Klitbo, som bl.a. er en af bagmændene fra Cofoco, er ikke i tvivl om, hvad folk især kommer efter.
“Det er helt klar pris ift. kvalitet, der får gæsterne til at strømme til. Lige fra hvide duge på bordene til god service fra tjenerne og til, at vi leverer et rigtig godt produkt for den pris, vi tager for det. Og siden der ryger så mange gæster igennem, kan vi købe billigt ind,” siger han til Finans.dk og tilføjer:
“Vi er meget tilfredse med de 3,5 måneder, vi havde i 2023. Jeg har startet mange virksomheder, og det er altid svært at tjene penge fra første dag. Det er vi lykkedes med.”
Læs mere om billigbølgen
Related Articles
Nærum Kaffebars digitale opskrift – Lokal storytelling, der skaber 100.000 visninger om måneden
Nærum Kaffebar er ikke bare et sted, hvor man får en god kop kaffe og hjemmebagt kage - det er et mødested, hvor fællesskaber dyrkes. Gennem en stærk digital tilstedeværelse har kaffebaren formået at blive en central del af lokalsamfundet. Bag succesen står Salem...
En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding
Med et strømlinet koncept er The Buddha Bowl Project nu også at finde i Jyllands største shoppingcenter. Deli News har talt med manden bag om strategien. Af Ebbe Fischer ”Det kom egentlig lidt på plads ved en tilfældighed. Vi har hele tiden haft i støbeskeen,...
”Talentunderskuddet er stort i Danmark og Europa”
Danmark rummer mange dygtige kokke, men alligevel slet ikke nok til fremtiden. Ny dansk madskole, der har fået knap 4 mio. kr. af Tuborgfondet, skal nu imødekomme mangel på arbejdskraft og booste talent. Deli News har talt med chefen bag om koncept og visioner. ...