Koncept: Hypet ‘gamechanger’ laver solidt overskud

juni 18, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto

Restaurant Bouillon klarer sig godt trods ultralave priser og er måske ved at ændre den danske restaurantscene.

Af redaktionen

Det første regnskab, siden åbningen af den franske bistro Bouillon i september sidste år, viser et overskud på 687.000 kr. for 2023.

Altså på kun omtrent et kvartal. Det skriver Finans.dk.

Artiklen fortsætter længere nede

Koncept: Bouillon fortsætter sit sejrstogt i Odense

Hvis man skal have en treretters menu på Bouillon bestående af f.eks. tatar til forret, fish n’ chips til hovedret og créme brülée til dessert plus en drink, koster det f.eks. 210 kr.

Ejer Torben Klitbo, som bl.a. er en af bagmændene fra Cofoco, er ikke i tvivl om, hvad folk især kommer efter.

“Det er helt klar pris ift. kvalitet, der får gæsterne til at strømme til. Lige fra hvide duge på bordene til god service fra tjenerne og til, at vi leverer et rigtig godt produkt for den pris, vi tager for det. Og siden der ryger så mange gæster igennem, kan vi købe billigt ind,” siger han til Finans.dk og tilføjer:

“Vi er meget tilfredse med de 3,5 måneder, vi havde i 2023. Jeg har startet mange virksomheder, og det er altid svært at tjene penge fra første dag. Det er vi lykkedes med.”

 

Læs mere om billigbølgen

TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

Related Articles

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Fra succesfuldt pilotforsøg i august til fast tilbud på Hotel- og Restaurantskolen i København - uddannelsen ’Grøn Madhåndværker’ hitter. Af redaktionen Hotel- og Restaurantskolen bød velkommen til 25 elever på den nye uddannelse til ’Grøn Madhåndværker’, og det gik...

Danskere vil sætte 96 burgerbarer op i Spanien

Danskere vil sætte 96 burgerbarer op i Spanien

En dansk kæde med tre burgerbarer på den iberiske halvø vil nu opgradere voldsomt på en række lokationer, der er fundet med hjælp fra ChatGPT.   Af redaktionen Henrik Wissler Duus er manager og partner hos WISSLER Bar & Burgers. Han fortæller på linkedIn om...

KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken. Af redaktionen ”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores...