Anmelderpris: Europas bedste restaurant ligger i København, og syv andre danske er i top-100

juni 19, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Køkkenchef og ejer Rasmus Munk med assistenterende køkkenchef Anders Erlandsson. Pressefoto: Søren Gammelmark

Madanmelderforeningen Opinionated About Dining har kåret Alchemist på Refshaleøen til Europas bedste for tredje år i træk. Se listen, der har hele otte danske restauranter med. 

Af redaktionen

Køkkenchef og ejer Rasmus Munk var i Madrid for at modtage prisen. Han udtalte følgende:

“Vi er så glade og kan ikke vente med at fejre det med holdet. Tak til alle vores kære gæster og de over 6.000, der har stemt på os.”

Eks-jurymedlem: Alchemist skal nok få titlen som verdens bedste restaurant

Alchemist er langt fra den eneste københavnske restaurant, der figurerer blandt de første 100 på listen over de bedste restauranter i Europa. Her er listen

Danske restauranter på listen: Geranium (Østerbro) indtager en 10. plads, Noma (Refshaleøen) er nummer 19, Kadeau (Christianshavn) nummer 38, AOC (Indre By) nummer 50, Koan (Nordhavn) er nummer 59, Studio (Vesterbro) er nummer 81 og Alouette (Indre By) ligger på en 96. plads.

Staff briefing hos Alchemist. Pressefoto: Søren Gammelmark

Related Articles

Madklubben-boss: Det er her, vi skiller os ud

Madklubben-boss: Det er her, vi skiller os ud

Forretningen vokser hastigt, og man laver store millionoverskud, men Madklubben har ingen planer om udlandet. Fokus er Danmark, hvor man kender spillet. Madklubben er nemlig ikke en normal kæde, men en samling af restauranter under fælles paraply, og hver filial er...