juli 1, 2024
Maksimum seks stjerner får Isoteketet i Berlingskes store sommertest. Indehaveren har fortalt Deli News om konceptet og om sin rejse fra journalist til specialist i innovative gelato-is. Læs det hele her.
Af redaktionen
Isoteket har i en årrække været anerkendt som et af hovedstadens bedste issteder.
Kan det stadig holde dampen oppe, spørger Berlingskes anmelder – og svarer selv “klart ja.”
Begejstret anmelder
Vi giver ordet til Berlingske.
“Isotekets helt klassiske jordbæris virkeliggjorde fantasien om alt det, et jordbær bør være: dyb vinøs sødme, sommerminder og læskende friskhed,” skriver anmelderen og tilføjer om ’nyklassikeren’ citron/birkes:
”En mælkegelato med en friskhed, men samtidig også en fylde som en flødeis. De små birkes giver smagsbilledet en raffineret overbygning. Ikke ét fejltrin fra Isoteket,” skriver Berlingske.
Læs interview med ejer og stifter Jeppe Villadsen
Da Jeppe Villadsen startede op, var han lang tid om at finde sit første lokale.
Related Articles
Det her skal du kigge efter ved valg af lokale til din restaurant eller café
En specialist i markedet rådgiver læserne af Deli News udi noget af det allervigtigste - hvis ikke det absolut vigtigste - når man skal åbne sit eget sted. Lokationen. Af Ebbe Fischer Der findes få danske ejendomsmæglere med speciale i køb, salg og udlejning...
Flere tomme borde på trods af bookinger – livstilsekspert råber op og foreslår depositum
Problemet er vokset efter corona, og nu skal det stemples som rigtig dårlig stil ikke at møde op til et booket bord, mener en specialist i adfærd. Og så kan man jo overveje et depositum, men det skal kommunikeres forsigtigt, lyder det. Af redaktionen Mange i branchen...
”Jeg har aldrig oplevet så mange gode forretninger være til salg som nu”
Hvordan ser det ud på ejendomsmarkedet for restauranter, caféer og barer? Det ser godt ud, hvis man er køber, lyder det fra en specialiseret mægler. Og corona er en vigtig årsag. Af Ebbe Fischer Camilla R. Kornerup-Bang er erhvervsmægler og ejer af Kornerup-Bang...