Isoteket får topkarakter som Københavns bedste is

juli 1, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgade, Nørrebro. Foto: Ebbe Fischer

Maksimum seks stjerner får Isoteketet i Berlingskes store sommertest. Indehaveren har fortalt Deli News om konceptet og om sin rejse fra journalist til specialist i innovative gelato-is. Læs det hele her.

 

Af redaktionen

Isoteket har i en årrække været anerkendt som et af hovedstadens bedste issteder.

Kan det stadig holde dampen oppe, spørger Berlingskes anmelder – og svarer selv “klart ja.”

 

Begejstret anmelder

Vi giver ordet til Berlingske.

“Isotekets helt klassiske jordbæris virkeliggjorde fantasien om alt det, et jordbær bør være: dyb vinøs sødme, sommerminder og læskende friskhed,” skriver anmelderen og tilføjer om ’nyklassikeren’ citron/birkes:

”En mælkegelato med en friskhed, men samtidig også en fylde som en flødeis. De små birkes giver smagsbilledet en raffineret overbygning. Ikke ét fejltrin fra Isoteket,” skriver Berlingske.

 

Læs interview med ejer og stifter Jeppe Villadsen

Fra journalist til gelatomester på rekordtid

 

Da Jeppe Villadsen startede op, var han lang tid om at finde sit første lokale.

“Mange dør på forkert valg af lokale”

Related Articles

Hansens is

Hansens is

Hos Hansens er vi ikke blot ismagere – vi er is-eksperter gennem fire generationer. Vi er en familie, der er stolte af vores arv, og vores passion for is afspejles i hver eneste is, vi laver.

”Vi satser på genbrug i stedet for forbrug”

”Vi satser på genbrug i stedet for forbrug”

Arkitekturen i de ni ombyggede lader er vigtig for BaneGaaarden i Københavns Sydavn, og genbrugsmaterialer er en hjørnesten for at sætte scenen. Chefen for konceptet, Carl Johan Paulsen, dykker her ned i historien bag kulturperlen. Af Ebbe Fischer ”Banegaarden...

Sådan driver hypede BaneGaarden forretning

Sådan driver hypede BaneGaarden forretning

Lige ved Lokomotivværkstedet, tæt på Fisketorvet i København, ligger et særligt koncept med 10 streetfoodboder og foodtrucks. Og meget andet i et stort kulturelt miks. Af Ebbe Fischer Hvad er kriterierne for jeres foodtrucks? ”Det vigtigste er, at de, der kommer,...