Stjernekok køber rigmand ud af Michelin-restaurant

juli 15, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Stjernekokken Wassim Hallal er blevet herre i eget hus og investerer nu et større millionbeløb i sin restaurant i Aarhus med to Michelinstjerner.

 

Af redaktionen

Efter flere måneders forhandlinger har Wassim Hallal købt Claus Hommelhoff ud af ‘Frederikshøj’.

Erhvervsmanden ejede 35 pct. af driftsselskabet og 50 pct. af det ejendomsselskab, som restauranten drives i. Det skriver Finans.dk

 

Artiklen fortsætter længere nede

Danmark er suveræn nordisk mester i Michelinstjerner – her er listen

 

Wassim Hallal ønsker ifølge Finans.dk ikke at oplyse, hvad han har betalt for at blive herre i eget hus, men han siger, at det er lidt mindre, end det beløb Claus Hommelhoff investerede i restauranten, da han købte sig ind under corona.

”Jeg blev økonomisk fri af at få en kapitalforvalter ind, men det gjorde også, at jeg kunne mærke et pres på mig selv. Jeg blev tynget af det og følte jeg skulle bevise noget over for dem, der havde købt sig ind. Der var ikke et pres fra dem. Kun fra mig selv,” siger Wassim Hallal til Finans.dk.

 

Related Articles

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Stempelkortet har fået nyt liv i cafémiljøet i Jyllands hovedstad. Nøglen er, at det ligger i din Wallet og er tilpasset den enkelte café med mulighed for medlemsfunktioner.   Af redaktionen En række caféer i Aarhus har taget startupen Regulars' koncept i brug...

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

Restaurant Nordic i Ringkøbing har succes med små anretninger, som ingen gæster kender på forhånd, fortæller ejer Frederik Havn. Han er ligeglad med fine branchepriser, for hos ham handler det om hygge og god mad - og så må gæsten aldrig synes, det er for fint.  ...

TENDENS: Skovriderkroen bliver billig-restaurant

TENDENS: Skovriderkroen bliver billig-restaurant

Den ikoniske Skovridekro på Strandvejen i Charlottenlund tager nu kampen op med den billigbølge, som Bouillon startede.   Af redaktionen MASH måtte tidligere i år – efter 14 år på Skovriderkroen - lukke ned, og siden har det været et åbent spørgsmål, hvad der...