Madklubben lander overskud på 35 mio. kr. – hvorfor fungerer konceptet så godt?

juli 22, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Klaus Nielsen

Madklubben har pt. hele 42 restauranter fordelt over København, Frederiksberg, Odense, Esbjerg og Aarhus. Og flere er på vej. Deli News dykker ned i, hvorfor konceptet er stor en succes.

 

Af redaktionen

Mens mange andre i branchen har det svært, flyver Madklubben bare derudaf.

Det viser Madklubben Holdings årsregnskab for 2023, der ifølge Fødevarewatch giver et overskud på 35 mio. kr.

Og det var efter skat.

Madklubben drives af stifter Anders Aagaard, der åbnede den første restaurant i København i 2007 med fokus på, at man skal kunne gå ud og spise godt til en rimelig pris.

Foruden restauranterne har man en cateringvirksomhed under paraplyen. Og flere nye restauranter er på vej, melder Madklubben.

For at finde svaret på, hvad Madklubben i den grad gør rigtigt, har Deli News talt med COO Kristoffer Gleberg.

Madklubben-boss: Det er her, vi skiller os ud

 

Personalet på Madklubben kan finde på at give et gult kort til sine gæster:

Gult kort til restaurantens gæster?

 

 

Related Articles

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det.   Af redaktionen...

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Food Organisation of Denmark (FOOD) har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter. Stjernekok bakker op.   Af redaktionen Det innovative program skal støtte unge madentreprenører i Danmark og hjælpe dem med...

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent økologisk dansk mel og korn er et...