august 9, 2024
Kronprinsessegade 64 i København K har de sidste 30 år huset restaurant Kokkeriet, som fik sin første stjerne i Michelin-guiden tilbage i 2006. Nu får den nyt udtryk.
Af redaktionen
Efter at have haft en række forskellige køkkenchefer mistede Kokkeriet sin Michelin-stjerne i juni 2023.
Kokkeriet har desuden været igennem flere uheldige episoder, bl.a. med fokus på ansætteslesforhold, og har modtaget dårlige anmeldelser. Ifølge ejer Sammy Shafi er det imidlertid det dårlige forhold til udlejeren af lokalerne, der er årsag til, at restauranten rykker ud. Det skriver Berlingske.
Ind rykker i stedet Rasmus Grønbech, ifølge avisen. Han var et af hovednavnene, da den store københavnske madrevolution rasede i starten af 00’erne. Grønbech har slået sig sammen med restauratøren Lasse Askov Meyer om at åbne i Kokkeriets gamle lokaler.
”Det kommer til at blive et ambitiøst sted, uden at være decideret fine dining,« siger Lasse Askov til Berlingske.
Related Articles
Flere tomme borde på trods af bookinger – livstilsekspert råber op og foreslår depositum
Problemet er vokset efter corona, og nu skal det stemples som rigtig dårlig stil ikke at møde op til et booket bord, mener en specialist i adfærd. Og så kan man jo overveje et depositum, men det skal kommunikeres forsigtigt, lyder det. Af redaktionen Mange i branchen...
”Jeg har aldrig oplevet så mange gode forretninger være til salg som nu”
Hvordan ser det ud på ejendomsmarkedet for restauranter, caféer og barer? Det ser godt ud, hvis man er køber, lyder det fra en specialiseret mægler. Og corona er en vigtig årsag. Af Ebbe Fischer Camilla R. Kornerup-Bang er erhvervsmægler og ejer af Kornerup-Bang...
HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed
Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...