august 14, 2024
Teknik- og miljøborgmester Line Barfod (EL) inviterer til møder om de nye regler for udeservering i København, der træder i kraft 1. januar 2025.
Af redaktionen
“De nye rammer for udeservering skal hjælpe med at skabe en by, hvor man kan leve og bo, hvor der er mulighed for at nyde godt af alle de tilbud, som en storby rummer, og hvor alle borgere kan benytte byens fortove.”
Sådan siger Line Barfod ifølge Migogkbh.dk
Hun inviterer nu til informationsmøder i ’Hovedkassen’ på Københavns Rådhus på følgende datoer:
Tirsdag den 10. september kl. 10-11.30
Torsdag den 19. september kl. 10-11.30
Ifølge borgmesteren skal møderne gøre det nemmere for byens restauratører, når de skal indrette deres forretning.
”Jeg håber, at mange restauratører vil benytte sig af informationsmøderne, så de kan blive klædt bedst muligt på, inden det nye administrationsgrundlag træder i kraft,” siger Line Barfod.
Man kan bl.a. blive klogere på, hvordan tilladelser til udeservering fremover vil gælde. Som udgangspunkt gælder en tilladelse i tre år ad gangen, ifølge Migogkbh.dk
De nye regler er ikke nær så skrappe, som branchen frygtede. Læs mere på Deli:
Related Articles
Flere tomme borde på trods af bookinger – livstilsekspert råber op og foreslår depositum
Problemet er vokset efter corona, og nu skal det stemples som rigtig dårlig stil ikke at møde op til et booket bord, mener en specialist i adfærd. Og så kan man jo overveje et depositum, men det skal kommunikeres forsigtigt, lyder det. Af redaktionen Mange i branchen...
”Jeg har aldrig oplevet så mange gode forretninger være til salg som nu”
Hvordan ser det ud på ejendomsmarkedet for restauranter, caféer og barer? Det ser godt ud, hvis man er køber, lyder det fra en specialiseret mægler. Og corona er en vigtig årsag. Af Ebbe Fischer Camilla R. Kornerup-Bang er erhvervsmægler og ejer af Kornerup-Bang...
HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed
Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...