KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

august 17, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto

Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken.

Af redaktionen

”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores mad bliver lavet over ild. Vi tager de bedste råvarer og ordentlige tilberedninger, og det er egentlig bare et no bullshit koncept.”

Ordene kommer fra Marcus Thomey – en af tre mand bag den nye restaurant, der er opkaldt efter den berømte spanske pilgrimsvandring. Det skriver Berlingske.

De to andre entreprenører er Mikkel Toftgaard Gregersen og Frederik Lauf Olsen, og man har gode folk bag sig, siden restauranten er én ud af en række restauranter, som Sovino-gruppen åbner i denne tid, ifølge Berlingske.

 

Økonom: Danskernes appetit på dyre restaurantture falder fremover – nye koncepter i høj kurs

Related Articles

En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding

En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding

Med et strømlinet koncept er The Buddha Bowl Project nu også at finde i Jyllands største shoppingcenter. Deli News har talt med manden bag om strategien.   Af Ebbe Fischer ”Det kom egentlig lidt på plads ved en tilfældighed. Vi har hele tiden haft i støbeskeen,...

”Talentunderskuddet er stort i Danmark og Europa”

”Talentunderskuddet er stort i Danmark og Europa”

Danmark rummer mange dygtige kokke, men alligevel slet ikke nok til fremtiden. Ny dansk madskole, der har fået knap 4 mio. kr. af Tuborgfondet, skal nu imødekomme mangel på arbejdskraft og booste talent. Deli News har talt med chefen bag om koncept og visioner.  ...