august 17, 2024

Arkivfoto
Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken.
Af redaktionen
”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores mad bliver lavet over ild. Vi tager de bedste råvarer og ordentlige tilberedninger, og det er egentlig bare et no bullshit koncept.”
Ordene kommer fra Marcus Thomey – en af tre mand bag den nye restaurant, der er opkaldt efter den berømte spanske pilgrimsvandring. Det skriver Berlingske.
Related Articles
Nærum Kaffebars digitale opskrift – Lokal storytelling, der skaber 100.000 visninger om måneden
Nærum Kaffebar er ikke bare et sted, hvor man får en god kop kaffe og hjemmebagt kage - det er et mødested, hvor fællesskaber dyrkes. Gennem en stærk digital tilstedeværelse har kaffebaren formået at blive en central del af lokalsamfundet. Bag succesen står Salem...
En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding
Med et strømlinet koncept er The Buddha Bowl Project nu også at finde i Jyllands største shoppingcenter. Deli News har talt med manden bag om strategien. Af Ebbe Fischer ”Det kom egentlig lidt på plads ved en tilfældighed. Vi har hele tiden haft i støbeskeen,...
”Talentunderskuddet er stort i Danmark og Europa”
Danmark rummer mange dygtige kokke, men alligevel slet ikke nok til fremtiden. Ny dansk madskole, der har fået knap 4 mio. kr. af Tuborgfondet, skal nu imødekomme mangel på arbejdskraft og booste talent. Deli News har talt med chefen bag om koncept og visioner. ...