Sponseret: The Fish Project

august 30, 2024

Foto: H.W. Larsen - the fish Project

Foto: H.W. Larsen - the fish Project

The Fish Project er nu også en realitet i Århus. Her får du fotos og visioner fra Alexandra og Marius – og lidt om hvorfor deres valg faldt på H.W.Larsen. Fra projektets start var det et must, at pris og især kvalitet var i højsædet. Fra H.W.Larsens side kvitterer vi for det gode samarbejde og den ærlige dialog. Det er en fornøjelse at arbejde med kunder, der har visioner og som sætter en ære i at give gæsterne en god oplevelse. Tak for tilliden! 

The Fish Projecthar udvalgt kvalitetsmaskineri, og opstillingen er lavet med 2D/3D-tegningerne inklusive specifikationer for hjælp til el, strøm og vand mm.

The Fish Project blev grundlagt i 2015 i København af det unge par, Alexandra og Marius. Alt de drømte og ønskede var at skabe en af ​​de bedste fish & chips steder og bringe et stykke af Storbritannien til Danmark.

Hvorfor valgte i H.W.Larsen til dette projekt

Vi valgte H.W.Larsen til at bygge vores køkken, fordi de har et stærkt ry for høj kvalitet, sans for detaljer og fremragende kundeservice. Derudover tilbød de en konkurrencedygtig pris og var i stand til at arbejde inden for vores budget- og tidslinjebegrænsninger.

Var det en god oplevelse?

Ja, det var en god oplevelse at vælge H.W.Larsen. De ydede fremragende service og leverede resultater, der oversteg vores forventninger. Vi vil klart anbefale dem til andre der er på udkig efter lignende tjenester.

Hvad er i mest begejstret for i jeres nye restaurant?

Vi er mest begejstrede for det højteknologiske udstyr, de havde indbygget i køkkenet, miljøvenlig køling systemer, energieffektivt madlavningsudstyr og banebrydende værktøjer til madlavning. Disse opgraderinger vil hjælpe os med at forbedre en samlet madoplevelse for vores kunder.

Hvad var i mest glad for i arbejdsprocessen?

Vi var mest glade for kommunikationen og samarbejdet med H.W.Larsen-teamet gennem hele forløbet. Fra de indledende designdiskussioner til endelig installation.


Bliv knivskarp på H.W. Larsen her

Related Articles

Sponseret: 90 år med H.W.Larsen

Sponseret: 90 år med H.W.Larsen

Siden min farfar, Henry Werner Larsen, under depressionen i 1934 øjnede en mulighed og åbnede et knivsliberi og butik i Københavns barske slagterkvarter, har vi ”huseret” det Københavnske og danske landskab for kokke, slagtere, fiskehandlere og alle andre...

Sponseret: Loaded Fries, voksende trend fra udlandet

Sponseret: Loaded Fries, voksende trend fra udlandet

Ost, kød, sauce og grøntsager. Med en komposition af toppings lagt som en dyne på AVIKO´s nye pomfrits serie så har du den storslået Amerikanske cuisine "Loaded Fries". Vær gavmild med oste saucen og du har "Dirty Fries". Bølgeskårne og krydret pomfrits formet som...