Mexicansk vækstmotor søger nye danske franchisetagere

september 20, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Pixabay

Den svenske restaurantkæde, Zócalo, der serverer mexicansk, præsenterer overskud, og nu er makkerparret bag den danske gren klar til at finde flere franchisetagere – og bringe antallet af danske restauranter op fra 7 til 25.

 

Af redaktionen

Danskernes appetit på takeaway er vokset eksplosivt de seneste år. Antallet af bestillinger er ifølge HORESTA steget med næsten 80 procent fra 2019 til 2022.

Og det kan man se i landskabet.

 

Artiklen fortsætter længere nede

Pincho Nation opruster i jysk franchisefremstød

 

Største mexicanske

Det er en udvikling, som flere restauranter nyder godt af. F.eks. den mexicansk-inspirerede Zócalo, der med sin syvende restaurant i Aarhus nu er landets største kæde med mexicansk takeaway-mad. Det skriver HORESTA.

 

Søger nye franchisetagere

I spidsen for Zócalo Danmark står makkerparret Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen.

For præcis fem år siden i september 2019 overtog de den danske franchise af det svenske mexi-koncept, og efter selv at have åbnet syv restauranter i København og Aarhus går de to partnere nu for alvor på jagt efter nye franchisetagere. Målet er at runde 25 Zócalo-restauranter inden for 6 til 8 år, ifølge HORESTA.

 

Sådan starter man et franchisekoncept – The Buddha Bowl Project

 

Related Articles

Pincho Nation åbner i Vejle – og mange flere er på vej

Pincho Nation åbner i Vejle – og mange flere er på vej

Den svenske franchisekæde Pincho Nation åbner sin sjette restaurant i Danmark – i Vejle. Direktøren mener, der er potentiale til mindst 25. Af Ebbe Fischer Konceptet har længe haft stor succes i USA: Du skal ikke bare spise, du skal opleve, og det skal være...

Voksende dansk kæde har udset sig Sverige som næste mål

Voksende dansk kæde har udset sig Sverige som næste mål

Efter et stort analysearbejde er Flammen-kæden på vej ind i nabolandet. I første omgang vil man selv eje restauranterne, men franchise er en mulighed, fortæller direktøren til Deli News.   Af Ebbe Fischer Menuen består altid af minimum 15 slags kød, mens...