september 27, 2024
Unikke madoplevelser og skræddersyede fester på en lille ø. Det er, hvad stjernekokken Michael ’Miv’ Pedersen og revisor Karsten Jensen lancerer i Aalborg under navnet Tabu Catering.
Af redaktionen
Tabu-navnet stammer fra Pedersens restaurant, der gik konkurs i september 2023, men blev reddet af Karsten Jensen kort efter.
Michael ‘Miv’ Pedersen driver således allerede gourmetrestauranten Tabu i Aalborg samt Restaurant Glashuset i Lønstrup.
Artiklen fortsætter længere nede
Skydebanen ved Aalborg Camping
Nu åbner de to iværksættere så noget helt særligt på Skydebanevej 50 lige ved DanHostel og Aalborg Camping. Det skriver MigogAalborg.dk
Lokalerne er lejet, og stedet kommer til at gå under navnet ‘Skydebanen’.
Området kan udvides til flere hektar – og en af drømmene er, at det skal bruges til festivaler.
Står på flere ben
Tabu Catering kommer til at stå på flere ben med fokus på særlige madoplevelser.
“Vi kan boltre os på op til ni hektar jord, og det er altså helt unikt at finde så skøn natur så tæt på midtbyen,” siger Michael ‘Miv’ Pedersen.
En del af projektet er, at Aalborg Campings hytter bliver restaurerede, og så vil der være 30 hyggelige røde hytter, man kan overnatte i.
“Forestil dig lige at holde en bryllupsfest i vores store Tipi-telt på øen med fjordudsigt, og så kan gæsterne ellers bare falde om i hytterne, når de ikke orker at feste mere,” siger han ifølge MigogAalborg.dk
Related Articles
Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre
Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det. Af redaktionen...
Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører
Food Organisation of Denmark (FOOD) har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter. Stjernekok bakker op. Af redaktionen Det innovative program skal støtte unge madentreprenører i Danmark og hjælpe dem med...
Kantine i strategisk satsning på rent mel
Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent økologisk dansk mel og korn er et...