september 27, 2024
Unikke madoplevelser og skræddersyede fester på en lille ø. Det er, hvad stjernekokken Michael ’Miv’ Pedersen og revisor Karsten Jensen lancerer i Aalborg under navnet Tabu Catering.
Af redaktionen
Tabu-navnet stammer fra Pedersens restaurant, der gik konkurs i september 2023, men blev reddet af Karsten Jensen kort efter.
Michael ‘Miv’ Pedersen driver således allerede gourmetrestauranten Tabu i Aalborg samt Restaurant Glashuset i Lønstrup.
Artiklen fortsætter længere nede
Skydebanen ved Aalborg Camping
Nu åbner de to iværksættere så noget helt særligt på Skydebanevej 50 lige ved DanHostel og Aalborg Camping. Det skriver MigogAalborg.dk
Lokalerne er lejet, og stedet kommer til at gå under navnet ‘Skydebanen’.
Området kan udvides til flere hektar – og en af drømmene er, at det skal bruges til festivaler.
Står på flere ben
Tabu Catering kommer til at stå på flere ben med fokus på særlige madoplevelser.
“Vi kan boltre os på op til ni hektar jord, og det er altså helt unikt at finde så skøn natur så tæt på midtbyen,” siger Michael ‘Miv’ Pedersen.
En del af projektet er, at Aalborg Campings hytter bliver restaurerede, og så vil der være 30 hyggelige røde hytter, man kan overnatte i.
“Forestil dig lige at holde en bryllupsfest i vores store Tipi-telt på øen med fjordudsigt, og så kan gæsterne ellers bare falde om i hytterne, når de ikke orker at feste mere,” siger han ifølge MigogAalborg.dk
Related Articles
Madklubben stormer frem – åbner ny restaurant på Amager
Den nye filial går under konceptet 'Food Club' og åbner d. 28. oktober 2024 i Reberbanegade - lige ved siden Amagerbro Metrostation. Af redaktionen Food Club er Madklubbens utraditionelle buffet restaurant, der vil gøre op med tag-selv-bordet som noget lidt...
”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”
Bodenhoff Bageri har haft stor vækst og består nu af 11 filialer i Storkøbenhavn. Christian Bodenhoff ejer kæden, og Deli News har sat ham stævne til en snak om bagerbranchen. Hans fokus er på traditionel kvalitet, mens han lader ’Michelin-bagerne’ have deres segment...
Bagerkæde: Det digitale niveau eksploderer – nu udgør det 15 procent af omsætningen
Takeaway-bageri bliver mere og mere populært - særligt til festlige lejligheder som fødselsdage, hvor den traditionelle kagemand i dag er et stort takeaway-hit, lyder det. Af Ebbe Fischer ”De senere år har det digitale taget meget over, og både app og...