Stjernekok lancerer nordjysk økoncept

september 27, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Helena Lopes

Unikke madoplevelser og skræddersyede fester på en lille ø. Det er, hvad stjernekokken Michael ’Miv’ Pedersen og revisor Karsten Jensen lancerer i Aalborg under navnet Tabu Catering.

 

Af redaktionen

Tabu-navnet stammer fra Pedersens restaurant, der gik konkurs i september 2023, men blev reddet af Karsten Jensen kort efter.

Michael ‘Miv’ Pedersen driver således allerede gourmetrestauranten Tabu i Aalborg samt Restaurant Glashuset i Lønstrup.

Artiklen fortsætter længere nede

Ammunitionsdepot med to meter tykke mure skal huse Københavns nyeste restaurantkoncept

 

Skydebanen ved Aalborg Camping

Nu åbner de to iværksættere så noget helt særligt på Skydebanevej 50 lige ved DanHostel og Aalborg Camping. Det skriver MigogAalborg.dk

Lokalerne er lejet, og stedet kommer til at gå under navnet ‘Skydebanen’.

Området kan udvides til flere hektar – og en af drømmene er, at det skal bruges til festivaler.

 

Står på flere ben

Tabu Catering kommer til at stå på flere ben med fokus på særlige madoplevelser.

“Vi kan boltre os på op til ni hektar jord, og det er altså helt unikt at finde så skøn natur så tæt på midtbyen,” siger Michael ‘Miv’ Pedersen.

En del af projektet er, at Aalborg Campings hytter bliver restaurerede, og så vil der være 30 hyggelige røde hytter, man kan overnatte i.

“Forestil dig lige at holde en bryllupsfest i vores store Tipi-telt på øen med fjordudsigt, og så kan gæsterne ellers bare falde om i hytterne, når de ikke orker at feste mere,” siger han ifølge MigogAalborg.dk

Progressivt restaurantkoncept inddrager teknologien mere end nogensinde

Related Articles

Madklubben stormer frem – åbner ny restaurant på Amager

Madklubben stormer frem – åbner ny restaurant på Amager

Den nye filial går under konceptet 'Food Club' og åbner d. 28. oktober 2024 i Reberbanegade - lige ved siden Amagerbro Metrostation.   Af redaktionen Food Club er Madklubbens utraditionelle buffet restaurant, der vil gøre op med tag-selv-bordet som noget lidt...

”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”

”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”

Bodenhoff Bageri har haft stor vækst og består nu af 11 filialer i Storkøbenhavn. Christian Bodenhoff ejer kæden, og Deli News har sat ham stævne til en snak om bagerbranchen. Hans fokus er på traditionel kvalitet, mens han lader ’Michelin-bagerne’ have deres segment...