Stjernekok lancerer nordjysk økoncept

september 27, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Helena Lopes

Unikke madoplevelser og skræddersyede fester på en lille ø. Det er, hvad stjernekokken Michael ’Miv’ Pedersen og revisor Karsten Jensen lancerer i Aalborg under navnet Tabu Catering.

 

Af redaktionen

Tabu-navnet stammer fra Pedersens restaurant, der gik konkurs i september 2023, men blev reddet af Karsten Jensen kort efter.

Michael ‘Miv’ Pedersen driver således allerede gourmetrestauranten Tabu i Aalborg samt Restaurant Glashuset i Lønstrup.

Artiklen fortsætter længere nede

Ammunitionsdepot med to meter tykke mure skal huse Københavns nyeste restaurantkoncept

 

Skydebanen ved Aalborg Camping

Nu åbner de to iværksættere så noget helt særligt på Skydebanevej 50 lige ved DanHostel og Aalborg Camping. Det skriver MigogAalborg.dk

Lokalerne er lejet, og stedet kommer til at gå under navnet ‘Skydebanen’.

Området kan udvides til flere hektar – og en af drømmene er, at det skal bruges til festivaler.

 

Står på flere ben

Tabu Catering kommer til at stå på flere ben med fokus på særlige madoplevelser.

“Vi kan boltre os på op til ni hektar jord, og det er altså helt unikt at finde så skøn natur så tæt på midtbyen,” siger Michael ‘Miv’ Pedersen.

En del af projektet er, at Aalborg Campings hytter bliver restaurerede, og så vil der være 30 hyggelige røde hytter, man kan overnatte i.

“Forestil dig lige at holde en bryllupsfest i vores store Tipi-telt på øen med fjordudsigt, og så kan gæsterne ellers bare falde om i hytterne, når de ikke orker at feste mere,” siger han ifølge MigogAalborg.dk

Progressivt restaurantkoncept inddrager teknologien mere end nogensinde

Related Articles

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det.   Af redaktionen...

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Food Organisation of Denmark (FOOD) har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter. Stjernekok bakker op.   Af redaktionen Det innovative program skal støtte unge madentreprenører i Danmark og hjælpe dem med...

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent økologisk dansk mel og korn er et...