Københavnsk restaurantkæde erklæret konkurs, men bagmand protesterer

september 30, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Pixabay

Kurator har sendt alle medarbejdere hjem, men ifølge en medejer af kæden er der tale om en misforståelse. Han forventer snart at kunne åbne igen.

 

Af redaktionen

Kæden ’Mahalle’, der laver mad fra det libanesiske køkken, er gået konkurs. Det bekræfter den udpegede kurator, ifølge Københavnliv.dk

Dvs. alle selskabet fire spisesteder er gået konkurs.

Ifølge medejer af Mahalle, Mohamad Jamal Sada, er det imidlertid en uheldig situation med én enkelt kreditor, der har udløst miseren. Han skriver i en mail til mediet:

“Det har været en misforståelse, hvor vi har overset nogle breve ved en fejl, som selvfølgelig gør, at det løser sig. Vi går selvfølgelig ikke konkurs, men åbner snart.”

Mere konkret skriver medejeren om fremtiden:

”Løsningen forventes at være plads senest i næste uge (uge 40, red.). Mahalle-restauranterne fortsætter derefter uhindret, og vi glæder os til at åbne vores døre for vores skønne kunder igen.”

 

HORESTA: Grund til optimisme trods mange konkurser

 

Related Articles

Britisk Michelinkok åbner ny restaurant i Sønderhav

Britisk Michelinkok åbner ny restaurant i Sønderhav

Efter ni år på Henne Kirkeby Kro, forlader britiske Paul Proffitt den to-stjernede Michelinrestaurant for at blive selvstændig med ’Pearl’, der i foråret 2025 åbner i Restaurant Binds tidligere lokaler på Fjordvejen i Sønderhav. Af redaktionen Sønderhav er en lille...