oktober 3, 2024
Danish Travel Awards 2024 har sendt en prestigefuld pris til Scandic CPH Strandpark. Årsag? Gæsterne vil have meget mere end bare et hotel, og det efterkommer de på Amager.
Af redaktionen
Hele rejsebranchen var samlet i Cirkusbygningen i København d. 2. oktober 2024, da priser i hele 24 kategorier skulle uddeles på tværs af hotelkæder, luftfartsselskaber og attraktioner.
I alt 25 hoteller var nomineret i kategorien ’Bedste hotel i København’, og vinderen blev Scandic CPH Strandpark på Amager. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Artiklen fortsætter længere nede
Krævende gæster vil forkæles
Commercial Director Klaus Johansen fortæller om den strategi, der ligger bag succesen:
“De seneste år har vi udvidet vores portefølje med hoteller, der i endnu højere grad imødekommer leisure-gæsternes ønsker til flere oplevelser i forbindelse med hotelopholdet,” siger han og uddyber:
“Scandic CPH Strandpark er – med både wellness og fine dining – et godt eksempel på dette, og det er positivt, at hotellet vækker begejstring og nu anerkendes med prisen.”
Et fuld pakke-hotel
Scandic CPH Strandpark åbnede i 2021 og byder – foruden 357 lyse værelser – på en stor konferenceafdeling, en restaurant og wellnessafdeling, samt en skybar, der er i weekenderne også byder på fine dining med udsigt over Øresund.
Related Articles
Portionsanretninger skal få folk til at spise mindre kød i kantinen
Det kan være svært at få arbejdspladsen til at forbruge mindre kød, men løsningen ligger lige for, lyder det fra kendt kantineaktør. Af Ebbe Fischer ”En måde at gøre det på er at portionsanrette kød, og så kan man godt få mere, hvis man går op én gang til. Kød...
REMA og Flammen i nyskabende alliance
Flammen-kæden har et helt klart koncept – god grillmad, der ikke må koste en bondegård. For at få det regnestykke til at gå op, har man allieret sig med REMA som leverandør. Det er imidlertid ikke bare produkterne fra REMA 1000-butikkerne, man fører, forklarer...
Bouillonboss: Sådan arbejder vi med leverandører, markedsføring og rekruttering
Hvordan kan det lade sig gøre at brage ind på markedet og på få måneder sætte helt nye standarder for pris og volumen? Det spurgte vi manden bag et af de senere års mest hypede koncepter om. Og det handler ikke kun om stordrift. Af Ebbe Fischer Da Bouillon åbnede på...