Hancock

oktober 15, 2024

Om Hancock  

Verden er i konstant forandring, og det er kunsten at følge med uden at glemme, hvor man kommer fra. Sådan tænker vi hvert fald her hos Hancock Bryggerierne. – Med stolthed bærer vi de stolte håndværkstraditioner videre og anvender kun de bedste råvarer i både vores øl og sodavand. Men gennem årene har vi også gjort os umage for at imødekomme nye tendenser. Det bevises bl.a. af vores Sport-Cola, der blev lanceret i 1974 og vores cocktailkoncept, som vi lancerede første gang i 2023. 

I begyndelsen af det 18. århundrede var det meget almindeligt, at borgerne i byerne drev landbrug, og at de selv forædlede deres produkter. De bagte, slagtede og bryggede. Men efterhånden som byerne udviklede sig, blev der mindre jord til agerbrug. Dette skabte således basis for, at en småindustri kunne vokse frem. Bl.a. bryggerier som vores.

​Ser vi på Skive, havde byen i 1801 kun 520 indbyggere, men i 1901 var tallet steget til 4591. Der var altså grundlag for at starte et bryggeri. Der blev gjort flere forsøg, hvoraf de fleste løb ud i sandet, til det til sidst heldigvis lykkedes.

Læs hele historien her

 

Hancock Bryggerierne A/S

Humlevej 32
7800 Skive

Phone: +45 9752 2577

Webshop: Hancock 

 

 

Andre leverandører

Micro Farm

Micro Farm

Micro FarmMikrogrønt velsmagende farverige sprøde urter Vi forsyner den lille smørrebrødsforretning på hjørnet, den hyggelige vinbar i byen og den store restaurant med mikrogrønt. vores mikrogrønt dyrkes efter bestilling – det...

Read More
Bipa Gastro A/S

Bipa Gastro A/S

Om BIPA Gastro BIPA Gastro er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense, som har specialiseret sig i sous vide-udstyr til den professionelle del af fødevareindustrien. Med mere end 25 år i bagagen fra proces- og...

Read More