Madklubben stormer frem – åbner ny restaurant på Amager

oktober 15, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Madklubben på Østerbro. Pressefoto

Den nye filial går under konceptet ‘Food Club’ og åbner d. 28. oktober 2024 i Reberbanegade – lige ved siden Amagerbro Metrostation.

 

Af redaktionen

Food Club er Madklubbens utraditionelle buffet restaurant, der vil gøre op med tag-selv-bordet som noget lidt ordinært. Den nye afdeling på Amager bliver den fjerde i rækken.

“Madklubben vil med konceptet Food Club tage kampen op mod det traditionelle tag-selv-bord.  ‘Buffet’ skal ikke længere være noget, man hvisker, men råber stolt op om.”

Sådan skriver Madklubben på sin hjemmeside i forbindelse med åbningen på Amager.

Artiklen fortsætter længere nede

Madklubben lander overskud på 35 mio. kr. – hvorfor fungerer konceptet så godt?

Madklubbens site uddyber:

“Det betyder, at du kan dykke ned i et væld af retter, som er sammensat af dygtige kokke, der ved præcis, hvordan du får maksimalt ud af hver eneste råvare. De grønne råvarer er hovedessensen af udvalget, og det tilhørende kød er blevet udvalgt på kvaliteten frem for mængden.”

Samtidig betoner Food Club-konceptet et samarbejde med Too Good To Go for at minimere madspild.

 

Madklubben-boss fortæller om personalepolitik og strategi i et interview med Deli News:

”En tjener på Vesterbro skal ikke være den samme som en på Frederiksberg”

 

Related Articles

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det.   Af redaktionen...

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Food Organisation of Denmark (FOOD) har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter. Stjernekok bakker op.   Af redaktionen Det innovative program skal støtte unge madentreprenører i Danmark og hjælpe dem med...

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent økologisk dansk mel og korn er et...