Madklubben stormer frem – åbner ny restaurant på Amager

oktober 15, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Madklubben på Østerbro. Pressefoto

Den nye filial går under konceptet ‘Food Club’ og åbner d. 28. oktober 2024 i Reberbanegade – lige ved siden Amagerbro Metrostation.

 

Af redaktionen

Food Club er Madklubbens utraditionelle buffet restaurant, der vil gøre op med tag-selv-bordet som noget lidt ordinært. Den nye afdeling på Amager bliver den fjerde i rækken.

“Madklubben vil med konceptet Food Club tage kampen op mod det traditionelle tag-selv-bord.  ‘Buffet’ skal ikke længere være noget, man hvisker, men råber stolt op om.”

Sådan skriver Madklubben på sin hjemmeside i forbindelse med åbningen på Amager.

Artiklen fortsætter længere nede

Madklubben lander overskud på 35 mio. kr. – hvorfor fungerer konceptet så godt?

Madklubbens site uddyber:

“Det betyder, at du kan dykke ned i et væld af retter, som er sammensat af dygtige kokke, der ved præcis, hvordan du får maksimalt ud af hver eneste råvare. De grønne råvarer er hovedessensen af udvalget, og det tilhørende kød er blevet udvalgt på kvaliteten frem for mængden.”

Samtidig betoner Food Club-konceptet et samarbejde med Too Good To Go for at minimere madspild.

 

Madklubben-boss fortæller om personalepolitik og strategi i et interview med Deli News:

”En tjener på Vesterbro skal ikke være den samme som en på Frederiksberg”

 

Related Articles

Stjernekok lancerer nordjysk økoncept

Stjernekok lancerer nordjysk økoncept

Unikke madoplevelser og skræddersyede fester på en lille ø. Det er, hvad stjernekokken Michael ’Miv’ Pedersen og revisor Karsten Jensen lancerer i Aalborg under navnet Tabu Catering.   Af redaktionen Tabu-navnet stammer fra Pedersens restaurant, der gik konkurs i...

”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”

”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”

Bodenhoff Bageri har haft stor vækst og består nu af 11 filialer i Storkøbenhavn. Christian Bodenhoff ejer kæden, og Deli News har sat ham stævne til en snak om bagerbranchen. Hans fokus er på traditionel kvalitet, mens han lader ’Michelin-bagerne’ have deres segment...