Visionær restaurantchef til Best Western Plus Hotel Fredericia

oktober 21, 2024

Foto: Best Western plus Fredericia

Foto: Best Western plus Fredericia

Er du en erfaren leder med høj faglighed indenfor service, mad og vin? Motiveres du af sætte en høj standard for en af byens bedste restauranter? Så er det dig vi søger til at skabe uforglemmelige restaurantoplevelser for vores gæster på Best Western Plus Hotel Fredericia.  

Som restaurantchef på Best Western Hotel Fredericia får ansvaret for den daglige drift af restauranten og bliver en vigtig del af hotellets lederteam. Du skal sikre, at vi altid leverer service i topklasse, og at vores gæster får ekstraordinære oplevelser, hver gang de besøger vores restaurant. Du får en central rolle i udviklingen af restaurantens koncept og i ledelsen af et engageret team af tjenere.

Dine primære opgaver vil være:

  • Daglig ledelse af restaurantens personale, herunder vagtplanlægning, coaching og udvikling.
  • Sikre høj servicekvalitet og gæstetilfredshed gennem fokus på detaljer og en imødekommende atmosfære.
  • Ansvar for budgetter, indkøb og økonomisk optimering af driften.
  • Udvikle og implementere salgsfremmende initiativer og markedsføring af restauranten.
  • Sikre overholdelse af hygiejne- og sikkerhedsforskrifter.
  • Samarbejde tæt med køkkenchefen om at skabe en sammenhængende gæsteoplevelse. I forventes begge at være rollemodeller for et stærkt og udviklende samarbejde på tværs af køkken og restaurant  – til gavn for gæster og medarbejdere.
  • Deltage aktivt og bidrage til samarbejde og sparring med kolleger inden for samme fagområde på tværs af Halberg Hotels hoteller, som udover Hotel Fredericia også omfatter Hotel Svendborg og Hotel Ærø.
  • Indgå i ledergruppen og være en del af hotellets daglige ledelse på både strategisk og operationelt niveau.

Varmhjertet chef med køligt overblik og positiv energi

Du har erfaring med ledelse, enten som restaurantchef eller souschef, gerne fra hotel- eller restaurationsbranchen. Du har et fagligt højt niveau med en stærk forståelse for god mad og vin samt service på et højt niveau. Du er en motiverende og synlig leder, der kan inspirere og engagere dit team, og går gerne selv forrest når der er travlt. Du har god økonomisk forståelse og erfaring med budgetter og regnskaber. Du er struktureret i dit administrative og planlægningsmæssige arbejde. Du er fleksibel og trives i et miljø, hvor der er travlt og hvor vi prioriterer fællesskabet og arbejdsglæden højt.

Bliv en del af et stærkt fællesskab
Hotel Fredericia oplever vækst i aktiviteterne. Derfor har vi valgt at tilpasse organisationen, og sikre flere fokuserede ledelseskræfter til de enkelte fagområder. Hotel Fredericia er et moderne 4-stjernet hotel, kendt for sin høje standard og fantastiske beliggenhed midt i Trekantområdet. Vores hotel henvender sig både til forretningsgæster, konferencegrupper og private besøgende, og vores restaurant er en vigtig del af gæsternes samlede oplevelse. Vi arbejder hele tiden på at skabe unikke smagsoplevelser, der forener lokalt producerede råvarer med internationalt anerkendte retter.

Du bliver en del af en lækker, nyrenoveret og moderne restaurant hvor gæsteoplevelsen og atmosfæren prioriteres højt, ligesom indretning og design. Tjenerteamet består af 5 fastansatte og en række reserver – alle engagerede kolleger faglærte og ufaglærte med en åben og uformel kultur. Vi prioriterer at grine og have det sjovt, samtidig med at vores fokus hele tiden er på at skabe de bedste rammer for vores gæster.

Vi tilbyder:

  • En central rolle på et ambitiøst hotel med mulighed for at sætte dit præg på restaurantens udvikling og fremtidige retning.
  • En spændende og varieret arbejdsdag i smukke omgivelser på et veldrevet hoteller.
  • Et dynamisk og passioneret team, der stræber efter at levere de bedste serviceoplevelser.
  • Gode arbejdsforhold og mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • En konkurrencedygtig lønpakke baseret på dine kvalifikationer samt attraktive personalegoder.

Ansøgningsfrist

Vi behandler ansøgninger løbende, og lukker opslaget når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hoteldirektør Einar Kring på telefon 51 35 09 10.

Vi opfordrer alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion mv. til at søge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Søg her

Andre Job