Torben Klitbo åbner for ekspansion i udlandet

oktober 29, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Torben Klitbo. Pressefoto

Manden bag Bouillon og Cofoco, Torben Klitbo, har åbnet over 100 spisesteder, men han er langt fra færdig.

 

Af redaktionen

Efter Bouillons succes i både København, Aarhus og Odense, afslører ejeren sine planer om ekspansion uden for Danmark i et interview med Børsen.

Torben Klitbo peger på, at stigende priser på råvarer og drift nødvendiggør nye forretningsmodeller i branchen.

Bouillonboss: Sådan arbejder vi med leverandører, markedsføring og rekruttering

 

I et interview med Deli News peger han på, at der er plads til mange koncepter på markedet.

”I København er der rigelig plads til forskellige restauranter til forskellige segmenter. Alle, der er til fine dining, gider jo for eksempel ikke Bouillon. Derudover vil jeg sige, at jeg laver altså restauranter til mine gæster – ikke til konkurrenterne. Desuden er der også kommet andre i et lavere prisleje efterfølgende, så vi gør vel noget rigtigt.”

Læs hele interviewet her:

”Jeg laver restauranter til mine gæster – ikke til konkurrenterne”

 

Related Articles

HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed

HORESTA i hårdt angreb på bankerne – pantebreve er en mulighed

Viceadm. direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, kritiserer bankernes tilbageholdenhed med lån til hotel- og restauranterhvervet, trods stigende udlån til andre erhverv. Deli News har tidligere beskrevet, hvordan flere tyer til pantebreve. Af redaktionen / ef...