oktober 31, 2024
Forlystelsesparkerne buldrer derudaf. Først meldte Fårup Sommerland og Djurs Sommerland om markant fremgang henover feriesæsonen, og nu er det Tivolis tur. Rekordinvesteringer i gang.
Af redaktionen
Målt på bundlinjen har Tivoli haft sin bedste sommer nogensinde. Det skriver Tivoli i en meddelelse i forbindelse med selskabets regnskab for tredje kvartal 2024.
Samtidig blev forventningerne til årets resultatet løftet med 20 millioner kroner til et overskud på 130 millioner kroner før skat. Mens man forventer en samlet årsomsætning på 1,25 milliarder kroner.
Artiklen fortsætter længere nede
Rekordtal på stribe
I Q3-regnskabet fremgår det, at Tivoli har tjent 51,3 millioner kroner i årets første ni måneder. I tredje kvartal alene, som inkluderer månederne juli, august og september, har Tivoli tjent 97,5 millioner kroner.
I årets første ni måneder har 2,7 millioner mennesker besøgt Tivoli – to procent flere end i 2023 målt på antal. I regnskabet påpeger Tivolis ledelse, at sommeren har været regnfuld, men at sensommeren har budt på flot vejr og mange besøgende.
”Tivolis forretning står på baggrund af de seneste års investeringer, en succesfuld afviklet sommersæson samt en flot åbning af halloween i Tivoli rustet til en stærk afslutning på 2024,” siger Tivolis topchef, Susanne Mørch Koch i meddelelsen.
Havens største investering
Efter sommersæsonens afslutning har Tivoli påbegyndt ombygningen af Asien-området ved forlystelsen ’Dæmonen’.
Ifølge Tivoli vil ombygningen være den største investering i et forlystelsesområde i havens historie.
Related Articles
Scandic-direktør: Sådan åbner vi os ud mod byerne
Et hotel er ikke længere bare et hotel - mange ønsker i langt højere grad at være en del af byen. Det kan nemlig ses på bundlinjen. Deli News har talt med en ansvarlig om kædens tilgang. Af Ebbe Fischer F&B direktør i Scandic, Karsten Felvang Nielsen, fortæller...
Scandic outsourcer restauranter og caféer
Espresso House og Capa er blandt de nye partnere, og fremover vil vi se flere hoteller outsource sine caféer og restauranter, lyder det fra en ekspert. Af Ebbe Fischer Scandic driver stadig de fleste restauranter og caféer selv, men en række er nu outsourcet til nøje...
”Tænk, hvis man kunne udrulle konceptet til alle sygehuse og kommunale plejecentre”
Mad lavet fra grunden med fokus på behov og serveret med restauranter som forbillede. Det er essensen bag ’Herlevs Herligheder’ – køkkenet på Herlev Hospital. Nu ønsker politiker det udbredt til hele landet. Af redaktionenGennem en årrække har Herlev Hospital...