november 14, 2024

Foto: Espresso House
Espresso House og Capa er blandt de nye partnere, og fremover vil vi se flere hoteller outsource sine caféer og restauranter, lyder det fra en ekspert.
Af Ebbe Fischer
Scandic driver stadig de fleste restauranter og caféer selv, men en række er nu outsourcet til nøje udvalgte partnere. Og det bliver ikke de sidste, ifølge F&B direktør i Scandic, Karsten Felvang Nielsen.
Flest gæster kommer udefra
Karsten Felvang Nielsen giver et eksempel i et interview med Deli News:
”Ved Scandic Palace på Rådhuspladsen samarbejder vi med Restaurant Capa, og her kommer 80 procent af de besøgende udefra,” fortæller han.
Direktøren uddyber, at man også samarbejder med en af tidens store kaffekæder:
”Vi har en aftale med Espresso House, som gør, at vi kan åbne kaffebarer på hjørne-beliggenheder. Således kan folk både komme ind fra gaden – og gå ud på gaden som hotelgæst. Det skaber liv.”
Hotelgæster ønsker byliv
Ifølge Karsten Felvang Nielsen risikerer disse tiltag ikke at gå ud over de eksisterende gæsters oplevelse. I hvert tilfælde ikke negativt.
”Alle vores undersøgelser viser, at ’liv skaber liv’. Dvs. vi skaber en hyggelig atmosfære, som afspejler det lokale liv og området omkring hotellet,” siger han og tilføjer:
”Især vores udenlandske gæster synes godt om at kunne interagere med lokalsamfundet. De kan nyde en øl eller en middag i hotellets bar eller restaurant, og det giver dem en følelse af at få mere ud af oplevelsen end blot et hotelophold,” siger direktøren.
Læs mere om Scandics strategi:
Related Articles
Sponseret: H.U.G. Velkommen til en økologisk og glutenfri himmel!
Hvad gør du når din verden ramler ”lidt” sammen og din glæde ved bageriets duft og smage får et puf af den verden, fordi du opdager, at du har glutenintolerans? Du skifter din te-salon ud med dit hjemmekøkken og begynder at skrive på en kogebog. Og når du så samtidig...
Nordens største hotelkæde kører en asset light-model, men driften holder de inhouse
Renoveringerne fortsætter, og nye hoteller ser dagens lys. Scandic har nu 280 hoteller i en asset-light model, mens man selv håndterer drift og parkering. Af Ebbe Fischer Scandickæden driver ikke blot de mange hoteller, men også tilhørende barer, restauranter,...
Scandic-direktør: Sådan åbner vi os ud mod byerne
Et hotel er ikke længere bare et hotel - mange ønsker i langt højere grad at være en del af byen. Det kan nemlig ses på bundlinjen. Deli News har talt med en ansvarlig om kædens tilgang. Af Ebbe Fischer F&B direktør i Scandic, Karsten Felvang Nielsen, fortæller...