november 14, 2024
Espresso House og Capa er blandt de nye partnere, og fremover vil vi se flere hoteller outsource sine caféer og restauranter, lyder det fra en ekspert.
Af Ebbe Fischer
Scandic driver stadig de fleste restauranter og caféer selv, men en række er nu outsourcet til nøje udvalgte partnere. Og det bliver ikke de sidste, ifølge F&B direktør i Scandic, Karsten Felvang Nielsen.
Flest gæster kommer udefra
Karsten Felvang Nielsen giver et eksempel i et interview med Deli News:
”Ved Scandic Palace på Rådhuspladsen samarbejder vi med Restaurant Capa, og her kommer 80 procent af de besøgende udefra,” fortæller han.
Direktøren uddyber, at man også samarbejder med en af tidens store kaffekæder:
”Vi har en aftale med Espresso House, som gør, at vi kan åbne kaffebarer på hjørne-beliggenheder. Således kan folk både komme ind fra gaden – og gå ud på gaden som hotelgæst. Det skaber liv.”
Hotelgæster ønsker byliv
Ifølge Karsten Felvang Nielsen risikerer disse tiltag ikke at gå ud over de eksisterende gæsters oplevelse. I hvert tilfælde ikke negativt.
”Alle vores undersøgelser viser, at ’liv skaber liv’. Dvs. vi skaber en hyggelig atmosfære, som afspejler det lokale liv og området omkring hotellet,” siger han og tilføjer:
”Især vores udenlandske gæster synes godt om at kunne interagere med lokalsamfundet. De kan nyde en øl eller en middag i hotellets bar eller restaurant, og det giver dem en følelse af at få mere ud af oplevelsen end blot et hotelophold,” siger direktøren.
Læs mere om Scandics strategi:
Related Articles
Scandic-direktør: Sådan åbner vi os ud mod byerne
Et hotel er ikke længere bare et hotel - mange ønsker i langt højere grad at være en del af byen. Det kan nemlig ses på bundlinjen. Deli News har talt med en ansvarlig om kædens tilgang. Af Ebbe Fischer F&B direktør i Scandic, Karsten Felvang Nielsen, fortæller...
Tivoli laver bedste sommerresultat nogensinde og melder ud om stor ombygning
Forlystelsesparkerne buldrer derudaf. Først meldte Fårup Sommerland og Djurs Sommerland om markant fremgang henover feriesæsonen, og nu er det Tivolis tur. Rekordinvesteringer i gang. Af redaktionen Målt på bundlinjen har Tivoli haft sin bedste sommer nogensinde. Det...
”Tænk, hvis man kunne udrulle konceptet til alle sygehuse og kommunale plejecentre”
Mad lavet fra grunden med fokus på behov og serveret med restauranter som forbillede. Det er essensen bag ’Herlevs Herligheder’ – køkkenet på Herlev Hospital. Nu ønsker politiker det udbredt til hele landet. Af redaktionenGennem en årrække har Herlev Hospital...