En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding

december 11, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Sådan ser The Buddha Bowl Projects sted i Billund Lufthavn ud. Foto: The Buddha Bowl Project

Med et strømlinet koncept er The Buddha Bowl Project nu også at finde i Jyllands største shoppingcenter. Deli News har talt med manden bag om strategien.

 

Af Ebbe Fischer

”Det kom egentlig lidt på plads ved en tilfældighed. Vi har hele tiden haft i støbeskeen, at vi gerne vil udvide med flere afdelinger, og så sendte jeg en mail til storcentret og fik hurtigt svar tilbage, at det var de meget interesserede i, men de havde ingen ledige lokaler.”

Sådan siger Lars Berggreen, manden bag The Buddha Bowl Project, til Ugeavisen i Kolding.

Og kort efter opstod chancen, da centeret alligevel havde ledige lokaler.

Artiklen fortsætter længere nede

B2B fylder langt mere end ventet for nyt franchisekoncept

 

The Buddha Bowl Project serverer pitabrød, bowls, juice, kaffe og lignende – alt sammen med fokus på økologi og bæredygtighed.

”Vi har testet vores koncept af, vi ved, det virker, og hvad forbrugerne gerne vil have. Samtidig har vi fået bygget den del af vores forretning op, som fokuserer på erhverv og events,” siger Lars Berggreen til Ugeavisen.

The Buddha Bowl Project åbner d. 16. december 2024 i Kolding.

 

Her fortæller Lars Berggreen hele historien om sit koncept:

Sådan starter man et franchisekoncept – The Buddha Bowl Project

Related Articles

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Fra succesfuldt pilotforsøg i august til fast tilbud på Hotel- og Restaurantskolen i København - uddannelsen ’Grøn Madhåndværker’ hitter. Af redaktionen Hotel- og Restaurantskolen bød velkommen til 25 elever på den nye uddannelse til ’Grøn Madhåndværker’, og det gik...

Danskere vil sætte 96 burgerbarer op i Spanien

Danskere vil sætte 96 burgerbarer op i Spanien

En dansk kæde med tre burgerbarer på den iberiske halvø vil nu opgradere voldsomt på en række lokationer, der er fundet med hjælp fra ChatGPT.   Af redaktionen Henrik Wissler Duus er manager og partner hos WISSLER Bar & Burgers. Han fortæller på linkedIn om...

KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild

Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken. Af redaktionen ”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores...