TREND: Nytårsaften hæver flere ølglasset uden promiller

december 27, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Kim Christensen er stifter af bryggeriet Doing Zero. Foto: Ebbe Fischer

Til gengæld kan alle, der elsker mad og drikke, gøre det med fulde sanser, lyder budskabet fra Danmarks eneste helt alkoholfrie øl-brand Doing Zero.

 

Af redaktionen/ef

Nytåret 2025 bliver startskuddet til et år, hvor danskerne efter alt at dømme kommer til at skrue endnu mere ned for promillerne, når der skal festes.

 

Carlsbergs salg af alkoholfri øl vokser markant i 2024

 

Etnolog og trendforsker Julia Lahme fortalte f.eks. i december i Aftenshowet på DR, at den mere alkoholfrie livsstil, hun selv har valgt, er en ny tendens i tiden, som flere søger.

Det inspirerede øl-entusiast og iværksætter Kim Christensen, ifølge en pressemeddelelse. For det er præcis det, der har drevet ham i hans mission med at udbrede sit øl-mærke Doing Zero siden lanceringen af den gode øl i 2022.

Doing Zero er netop blevet kåret af dagligvarekæden MENY som én af årets tre danske madskatte.

 

”Med eller uden alkohol, sir?”

 

 

Related Articles

Kokkelandsholdet skal servere for danske atleter ved OL

Kokkelandsholdet skal servere for danske atleter ved OL

Sommerens OL i Paris bliver med sublim dansk deltagelse på alle niveauer. Således vil de medaljehungrende sportsfolk blive forkælet af landets bedste kokke. Det initiativ skal afhjælpe et reelt problem.   Af redaktionen Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund har...

De tog kokain og blev knaldet – men chefen kunne intet gøre

De tog kokain og blev knaldet – men chefen kunne intet gøre

En urinprøve påviste en lidt for vild julefrokost, men det var i fritiden, lød dommen, og dermed kan en arbejdsgiver ikke gøre noget, så længe medarbejderne passer deres job. Med mindre man har en meget klart formuleret personalepolitik.   Af redaktionen Som...

”Med eller uden alkohol, sir?”

”Med eller uden alkohol, sir?”

En voldsom bølge er i gang – den alkoholfri trend, og ifølge Carlsberg har vi ikke set toppen af isbjerget endnu. I fremtiden bliver en øl med alkohol et aktivt tilvalg, når du bestiller øl på en bar. Sådan lyder det fra to specialister.   Af Ebbe Fischer...