Populære Umut åbner pop-up kro på Christianshavn

januar 13, 2025

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Umut. PR-foto

Pop-up kroen med klassiske danske retter åbner eksklusivt fra den 5. til og med 8. februar 2025. Se her, hvordan Umut markedsfører sig selv.

 

Af redaktionen/ef

Den populære TV-kok med mere, Umut Sakarya, åbner en ny pop-up kro hos Restaurant Lola på Christianshavn.

Umut er bl.a. kendt for hans legendariske danske mad, hans tidligere restaurant Guldkroen på Nørrebro samt hans medvirken i Masterchef og Fem Fede Kokke.

Da han meldte sit nye projekt ud i december, blev samtlige pladser udsolgt på 2,5 time.

Stærk markedsføring

Vi giver ordet til Umut, som skriver følgende på Instagram:

“Det er nu 2 år siden, jeg gik på pension som restauratør, men min kro-drøm slutter aldrig. Det er på tide at trække i forklædet igen og stege noget sprød gris til folket – og det skal selvfølgelig gøres med manér. Derfor åbner jeg en kro på Københavns bedste lokation, nemlig i de gamle, flotte mølle-lokaler hos @restaurantlola.

Jeg glæder mig til at vise dig hvordan din mormor BURDE have lavet den klassiske danske mad 😂 Aftenens menu vil nemlig blive lavet af de lækreste råvarer som det danske Kongerige har at byde på og vil blive tilberedt af @kamilla_seidler og hendes dygtige kokke – og mig selv selvfølgelig. Jeg glæder mig til nogle uforglemmelige aftener sammen med jer!”

Sådan klarer Umut markedsføringen, hvis nogen skulle føle sig inspireret.

 

Menuen sælger Umut for 595 kroner, hvilket også gør, at mange kan være med. Den lyder som følger:

Snacks:

Krustader med røget laks og fynsk rygeost

Skagentost med citronmayo

Taskekrabbebisque med Anholt-gin og enebær fra Anholt

 

Forret:

Tarteletter med høns i fattigmands-asparges

 

Hovedret:

Stegt flæsk med persillesovs, rødebeder, kartofler og hjemmelavet sennep

 

Dessert:

Citronfromage med flødeskum

 

Petit Four:

Guldkaramel med Læsø salt og chokolade.

 

Related Articles

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det.   Af redaktionen...

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til unge madentreprenører

Food Organisation of Denmark (FOOD) har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens Madtalenter. Stjernekok bakker op.   Af redaktionen Det innovative program skal støtte unge madentreprenører i Danmark og hjælpe dem med...

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Kantine i strategisk satsning på rent mel

Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent økologisk dansk mel og korn er et...