marts 5, 2025

Torben Klitbo. Pressefoto
Torben Klitbo har åbnet pizzeriaet Mio på Frederiksberg. Ligesom Bouillon skal Mio være kendt for en rigtig restaurantoplevelse til lave priser. Deli News har talt med entreprenøren om hans visioner, leverandører – og konkrete tilgang til en god forretning.
Af Ebbe Fischer
Torben Klitbo har åbnet Mio den 1. marts på Falkonér Allé 17.
En forretning, der skal følge Boullions koncept om ‘rigtig’ restaurantmad til billige priser.
”Jeg synes, det er irriterende, at pizzaer skal koste så meget, for det behøver ikke være dyrt at lave en god pizza,” siger Torben Klitbo i en pressemeddelelse.
Artiklen fortsætter længere nede
Mio ligger lige rundt om hjørnet fra Boullion på Falkonér Allé.
På restauranten vil det ‘kun’ være muligt at vælge mellem otte forskellige pizzaer, hvoraf halvdelen er vegetariske. De vegetariske koster 49 kroner, mens varianter med kød ligger på 59 kroner.
”Vi har skåret det helt ind til benet på Mio. Vi har ingen fancy indpakning eller udbringning, men pizzaen er lavet fra bunden med få gode råvarer og bagt i en glohed, italiensk brændefyret ovn. Vi har få pizzaer at vælge mellem – til gengæld går det hurtigt. Ambitionen er, at der går under 10 minutter, fra du bestiller, til du har en dejlig varm pizza i hånden,” siger Torben Klitbo.
Læs vores interview med Torben Klitbo her:
Related Articles
Startup vil hjælpe ’forældet branche’ med at bruge teknologi
Den danske startup All Gravy har rejst 2,9 millioner dollars til at skalere sin AI-drevne platform til restaurations- og detailbranchen. Fokus er på, at branchen kæmper med stigende lønomkostninger, høj medarbejderomsætning og forældet teknologi. All Gravy har derfor...
Her er Jensens Bøfhus’ nye strategi
Jensens Bøfhus har et klart mål: At genopfinde sig selv som Danmarks foretrukne familierestaurant. Og det skal være med fokus på hygge og samspil med gæsterne. Af Ebbe Fischer Jensens Bøfhus er midt i en omstilling med fokus på at imødekomme danskernes...
Mere udeservering på vej i København
Københavns Kommune vil udpege fem gader i det centrale København, hvor der skal være mere udeservering. Af redaktionen For at gøre plads til udeserveringen vil man nedlægge 600 parkeringspladser i centrale områder af byen. Det skriver Horesta. Forsøget er sat i værk...